Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 13:19

Δύο ματς σε μία εβδομάδα για τον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται ξανά ο Τσικλητήρας, καθώς την Τετάρτη θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική και την προσεχή Κυριακή η 10ή στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Αύριο Τετάρτη η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι το Λουτράκι την Κυριακή θα παίξει στο Αργος με τον Παναργειακό (3 μ.μ). Η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί μεσοβδόμαδα η 9η αγωνιστική που είχε αναβληθεί (στις 20 Νοεμβρίου) και οι ομάδες καλούνται να δώσουν δύο ματς  σε μια εβδομάδα και ενώ έχουν να αγωνιστούν από τις 6 Νοεμβρίου. Και αυτό γιατί στις 13 Νοεμβρίου υπήρχε το κύπελλο της Γ' εθνικής, που αναβλήθηκε και στη συνέχεια αποφασίστηκε η αναστολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, τα οποία αρχίζουν ξανά αυτή την εβδομάδα. 

Ο Τσικλητήρας προέρχεται από δύο σερί ήττες με Παναχαϊκή και Ερμιονίδα και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από ήττα (2-1 στο φινάλε από την Παναχαϊκή) προέρχεται και το Λουτράκι που έχει τους ίδιους βαθμούς (7) με τη Μεσσηνιακή ομάδα.

Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία για το Νίκο Κακαλέτρη είναι ο τραυματίας Κυριαζόπουλος, η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 

Θυμίζουμε, ότι την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε από την ομάδα ο Τόνι Χοτζάι, ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Γ' εθνικής. 

Σφυρίζει ο Αγρανιώτης

Ο Αλέξης Αγρανιώτης από τη Λακωνία ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα του Τσικλητήρα με το Λουτράκι, με βοηθούς τους Σταματάκο, Μπούτσαλη, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο. Από εκεί και πέρα μεσσηνιακή τριάδα θα διευθύνει την αναμέτρηση του Αστέρα Αμαλιάδας με τη Βάρδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: 

Τσικλητήρας Πύλου - Λουτράκι

Αγρανιώτης, Σταματάκος, Μπούτσαλης (Λακωνίας)

Παναργειακός - Ερμιονίδα

Μπαϊρακτάρης, Βασιλάκης, Κολιάκος (Αθηνών)

Παναρκαδικός - Παναχαϊκή

Μανούχος (Αργολίδας), Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Αιολικός - Χαλκίδα

Μαχαίρας, Δέτση, Κασιμάτης (Αθηνών)

Αστέρας Αμαλιάδας -Βάρδα

Νίκας, Αθανασοπούλου, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

Αχαϊκή - Φωστήρας

Κουφογιάννης (Φωκίδας), Βαλιάνος, Βασιλόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Ζευγολατιό- Θήβα

Δραγάτης, Βιτσεντζάτος, Κυριακόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης