Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 12:53

MIKTEΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για το "2 στα 2" σήμερα με Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα και πλέον μήνα, οι μικτές Μεσσηνίας αγωνίζονται και πάλι σήμερα, μιας και θα διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων.

Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται οι παίδες που θα υποδεχτούν στη μία το μεσημέρι τη Λακωνία και ακολουθούν στις 3 μ.μ. οι νέοι. Αμφότεροι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Οι ομάδες της Μεσσηνίας θέλουν το "2 στα 2", έπειτα από τις νίκες στην πρεμιέρα με τη Ζάκυνθο. Θυμίζουμε ότι οι παίδες είχαν νικήσει με 7-0 και οι νέοι με 3-2, ενώ την 2η αγωνιστική οι ομάδες του νομού μας είχαν ρεπό.

Οσον αφορά τη Λακωνία, έχει δώσει επίσης ένα παιχνίδι (είχε ρεπό στην πρεμιέρα).

Στους παίδες αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ηλεία και στους νέους ηττήθηκε με 1-0.

Ο προπονητής των μικτών Μεσσηνίας Ηλίας Μαστορέας έχει καλέσει για τους σημερινούς αγώνες τους εξής παίκτες:

Παίδες

Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Γιαννόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Σκοπέτος, Στυλιανόπουλος

Νέοι

Δημόπουλος, Ζαφείρης, Ζώτος, Θεοδωρακάκης, Κακαλέτρης, Καλογερόπουλος, Κανανάι, Κανιώρος, Κλάδης, Κουτσουρόπουλος, Μιχαλέας, Μπίτσικας, Μπούνας, Μπουρδέκας, Μπουρίκας, Παναγιωτόπουλος, Τσιγαρίδης, Χαρλέπας.

Στο ματς των παίδων διαιτητής θα είναι ο Νίκος Αυγερινός με βοηθούς την Χριστίνα Σαξώνη και το  Νίκο Σταματόπουλο. Στο ματς των νέων, τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο  Νίκος Αγγελάκος, με βοηθούς την Σαξώνη και τον Σταματόπουλο, όλοι από την Αρκαδία.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για παίδες και νέους έχει ως εξής:

Ηλεία -  Αυτωλοακαρνανία

Μεσσηνία - Λακωνία

Ρεπό: Αχαϊα

* Αναβλήθηκαν τα ματς της Ζακύνθου με την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη.