Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 11:51

Τα τελευταία νέα των ομάδων της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Ντέρμπι και αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου. Στα 2 ντέρμπι κορυφής η Κόρινθος υποδέχεται τον Παναργειακό και ο Καραϊσκάκης την Βάρδα . Προβάδισμα δεν μπορεί να δοθεί σε καμιά ομάδα καθώς μέχρι στιγμής έχουν εμφανίσει μια σταθερότητα στη απόδοση τους. Η πέμπτη ομάδα που βρίσκεται στη κορυφή είναι η Αχαϊκή που υποδέχεται τον Άρη Αιτωλικού και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την νίκη. Δόξα και Πανόπουλο κοντράρονται στο πρώτο Ηλειακό ντέρμπι της χρονιάς που διεξάγεται στο γήπεδο της Μανωλάδας. Στα υπόλοιπα ματς, δύσκολο έργο στην νέα αρχή που θέλει να κάνει έχει η Καλαμάτα που αντιμετωπίζει εκτός τη φιλόδοξη Ερμιονίδα ενώ αμφίρροπο κρίνετε το ματς του Μεσολογγίου που υποδέχεται τον Ατρόμητο. Τέλος, Μεσσηνιακός και Παναρκαδικός φαίνεται πως έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Εθνικό Σαγεΐκων και Πανναυπλιακό αντίστοιχα άλλα αν δεν προσέξουν μπορεί να την πατήσουν.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της αναμένεται να παραταχθεί η Κόρινθος στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Παναργειακό . Οι δύο προπονητές (Μαγκαφίνης και Δουβίκας) δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα (εκτός μόνο ο Φλώρος στον Παναργειακό λόγω τιμωρίας) και θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν με στόχο την νίκη που θα επιτρέψει στις ομάδες τους να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου.                   

Α.Ε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ - ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
Το δεύτερο ντέρμπι κορυφής του ομίλου διεξάγεται στην Άρτα ανάμεσα σε δύο ομάδες που αποτελούν την έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Στον Καραϊσκάκη άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι, με πολύ καλή ψυχολογία και αισιοδοξία για την τρίτη σερί νίκη. Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει στην Άρτα και η Βάρδα, με τον Ανδρέα Ζήκο να αναγκάζεται να βρει λύσεις στον επιθετικό τομέα καθώς θα απουσιάσει ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος, σκόρερ όλων των έως τώρα νικηφόρων τερμάτων (2 γκολ σε 2 αγ.), που είναι τιμωρημένος με 3 αγωνιστικές λόγω της αποβολής του στο ματς με την Ερμιονίδα. Εκτός και ο Σκοτζάι (τραυματίας).

ΑΧΑΪΚΗ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Την νίκη που θα τις επιτρέψει να φτάσει τους 9 βαθμούς και να αποκτήσει προβάδισμα ασφαλείας καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα θέλει η Αχαϊκή. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Κάτω Αχαΐας αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις σε αντίθεση με τον Άρη που απογοητεύει (δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ) και δείχνει από τις πιο αδύναμες ομάδες. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ/ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
Αμφίρροπο χαρακτηρίζεται το αυριανό τοπικό ντέρμπι στην Μανωλάδα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Καραπίτσος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Καλλιβωκά (τιμωρημένος) ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Κυριαζόπουλου (τραυματίας). Στον Αστέρα, υπάρχει ικανοποίηση για την βελτιωμένη εικόνα που δείχνει η ομάδα αγώνα με τον αγώνα. Ο Νίκος Γκίνο απέκτησε συνεργάτη στην τεχνική ηγεσία τον Κώστα Λούσκο ενώ στο ντέρμπι αναμένεται να πάρουν χρόνο και οι τρεις νεαποκτηθέντες Λαμπρογεώργος, Γιαννουλίδης και Παϊκόπουλος.

Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
Στα φιλικά μπορεί να μην είχε καλή παρουσία, στα επίσημα πετάει το Μεσολόγγι που αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία μέσα στην Τρίπολη, οι «κανονιέρηδες» θέλουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου. Αμφίβολοι δίνονται οι Δενδρινός και Γούλας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην αντίπερα όχθη, ματς σαν αυτό πρέπει να κερδίζονται για τον φιλόδοξο Ατρόμητο. Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ζέλιο, Βαβατσικο, Πέτρου και Σίδερη καθώς και στον τιμωρημένο Ντόμα. Επιστρέφει ο Φούφουλας που προπονήθηκε κανονικά.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Από τις πιο αδύναμες ομάδες ο Πανναυπλιακός καίγεται για την νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς. Την πρώτη νίκη μετά από δύο ισοπαλίες ψάχνουν και οι Αρκάδες προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.





ΚΥΡΙΑΚΗ
Κόρινθος – Παναργειακός
Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου
Παναγεωργίου, Ντάλλας, Σαμοΐλης (Αθηνών)
 
ΑΕ Ερμιονίδας – Καλαμάτα
Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου
Σφακιανάκης, Δόσης, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
 
Αχαϊκή – Αρης Αιτωλικού
Στάδιο Κάτω Αχαΐας
Αστέρης, Σκούρτης, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
 
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟ Βάρδας
Δημοτικό Στάδιο Άρτας
Τόμπρος, Βλάσσης, Σκορδίλης (Κέρκυρας)
 
Δόξα Νέας Μανωλάδας – ΠΦΟ Πανόπουλου
Νέας Μανωλάδας
Κωνσταντάκης, Σπανός, Γκαβέρας (Αχαΐας)

Μεσσηνιακός – Εθνικός Σαγέικων
Μεσσηνιακού
Μακρής, Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας)
 
ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Αχαΐας
Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου
Ρούσσος-Μπεκερτζής, Γκαρτζονίκας, Τσόγκας (Πρέβεζας)
 
Πανναυπλιακός – Παναρκαδικός
ΔΑΚ Ναυπλίου
Καρυοφίλλης, Καλημέρης, Γκολές (Πειραιά)

-Όλα τα ματς αρχίζουν στις 4:00 μ.μ.