Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 13:00

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Eκαναν το "2 στα 2" παίδες και νέοι με Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Με εύκολες νίκες συνέχισαν οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας την πορεία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Στα χθεσινά ματς που έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, οι παίδες της Μεσσηνίας επικράτησαν με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της Λακωνίας ενώ η ομάδα των νέων της Μεσσηνίας πήρε την νίκη με το εντυπωσιακό 6-1, παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. 

Ετσι και οι δύο Μεσσηνιακές ομάδες, που έχουν προπονητή τον Ηλία Μαστορέα, πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ την δεύτερη αγωνιστική είχαν κάνει το ρεπό τους. 

Η τέταρτη αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με τις Μεσσηνιακές ομάδες να παίζουν εντός έδρας με τις αντίστοιχες της Ηλείας.

Το ματς των παίδων

Το παιχνίδι των παίδων ξεκίνησε με την Μεσσηνιακή ομάδα να μπαίνει πιο δυνατά και να δείχνει από νωρίς ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

Μόλις στο 4' ο Σαρδέλης είχε σουτ στο δοκάρι, μετά από πάσα του Κωστέα.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με την Μεσσηνιακή ομάδα να είναι πιο επιθετική και να δικαιώνεται στο 30' όταν ο Κωστέας εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας, μπήκε στην περιοχή τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στο 37' οι Μεσσήνιοι διπλασίασαν τα τέρματα τουςόταν ο Σαρδέλης έκανε την κάθετη πάσα στον Παπανικολόπουλο που προχώρησε και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτο ημιχρόνου. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 43' (τα ημίχρονα ήταν 40λεπτα), ο Παπανικολόπουλος ήταν ο δημιουργός καθώς έκανε την πάσα στον Αλεξανδρόπουλο που με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Στο 46' οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία να μειώσουν όταν σε σουτ του Ρόντου απόκρουσε πρώτα ο Καραχάλιος και στην συνέχεια το δοκάρι.

Στο 54' η Μεσσηνιακή ομάδα απείλησε με τον Κωστέα ενώ καλές φάσεις είχε ακόμη με τον Ρουμελιώτη στο 65' και το 76'. Ενδιάμεσα, στο 58', η ομάδα της Λακωνίας είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κουτσοβασίλη.

Τελικά στο 78' ο Σαούτης με πολύ ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Μεσσηνιακή ομάδα. 

Διαιτητής ήταν ο Αυγερινός και βοηθοί οι Αθανασίου και Σταματόπουλος, όλοι από την Αρκαδία. 

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ: Καραχάλιος (68' Αντωνόπουλος), Αρβανίτης, Οικονομέας (58' Ρουμελιώτης), Στυλιανόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Κοσμόπουλος, Κωστέας, Σαρδέλης (58' Κακαλέτρης), Αλεξανδρόπουλος (68' Γιαννόπουλος), Κοτσιλιέρης (50' Σαούτης), Παπανικολόπουλος. 

ΜΙΚΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ: Λάτσης, Παπαδάκης (76' Ρέμπης), Βασιλακάκης (50' Χατζησημιώτης), Γορανίτης, Παπαδόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κουτσοβασίλης (76' Μανίκας), Δ. Αντωνίου (62' Ζούμπουλας), Μπουτσικάκης (62' Ι. Αντωνίου), Ρόντος, Σαϊμης. 

Το ματς των νέων

Το παιχνίδι των νέων ξεκίνησε με την ομάδα της Λακωνίας να αιφνιδιάζει την Μεσσηνιακή ομάδα και να παίρνει προβάδισμα μόλις στο 4'. Ηταν ένα πολύ ωραίο μακρινό πλασέ του Παπαγεωργίου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογερόπουλου που είχε επιχειρήσει έξοδο, γράφοντας το 0-1. Η Μεσσηνιακή ομάδα είχε απειλήσει πρώτη με τον Κλάδη να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 2', αλλά τελικά ήταν αυτή που βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Κουτσουρόπουλο που πέτυχε 4 γκολ έφτασε στο εντυπωσιακό 6-1.

Στο 19' ο Κουτσουρόπουλος βρήκε τον Κλάδη που έχασε καλή ευκαιρία ενώ καλή στιγμή είχε και ο Κανιώρος στο 23'. Ο Μπίτσικας είχε ένα χτύπημα φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι στο 28' κι τελικά το 1-1 έγινε στο 31' με πλασέ του Κουτσουρόπουλου, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Παναγιωτόπουλου από αριστερά και γύρισμα του Κλάδη.

Στο 41' ο Κουτσουρόπουλος με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμαα γράφοντας το 2-1.

Μάλιστα οι Μεσσήνιοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου (στους νέους το ημίχρονο έχει κανονική διάρκεια 45 λεπτών) αλλά η κεφαλιά του Κουτσουρόπουλου στο 44' έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ είχε προηγηθεί σέντρα του Ζώτου. 

Στο 49' ο Κλάδης έκανε την πάσα και ο Κουτσουρόπουλος σημείωσε το 3-1 ενώ στο 57' ο Μιχαλέας με σουτ σημείωσε το 4-1 για την Μεσσηνιακή ομάδα που συνέχισε να κυριαρχεί.

Στο 60' και το 67' ο Τσιγαρίδης είδε τις προσπάθειες του να σταματούν στον αντίπαλο γκολκίπερ ενώ στο 73' ο Κανιώρος βρήκε τον Χώτου που σόυταρε αλλά απόκρουσε ο Παναγιωτόπουλος. 

Στο 78' ο Τσιγαρίδης γύρισε στον Κανιώρο που σούταρε αλλά απόκρουσε και πάλι ο Παναιγωτόπουλος.

Στο 81' ο Κουτσουρόπουλος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ γράφοντας το 5-1 ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Ζώτος στο 87' με πλασέ. 

Διαιτητής ήταν ο Γκριτζέπης και βοηθοί οι Αθανασίου και Σταματόπουλος, όλοι από την Αρκαδία. 

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΕΩΝ: Καλογερόπουλος, Παναγιωτόπουλος (71' Μπουρδέκας), Μπίτσικας, Μπούνας, Κακαλέτρης, Ζαφείρης, Κανιώρος, Μιχαλέας (59' Τσιγαρίδης), Κουτσουρόπουλος, Ζώτος, Κλάδης (68' Χαρλέπας). 

ΜΙΚΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΕΩΝ: Παναγιωτόπουλος, Διαμαντάκος (80' Αποστολόπουλος), Ευσταθίου, Αγγανης, Ζαχαράκης, Σπυρόπουλος, Καρμίρης, Καρράς, Σαβόγλου (56' λ.τ. Μαλτέζος), Παπαγεωργίου, Μέγρης (68' λ.τ. Μάρκου).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Πέρα από τα ματς των ομάδων της Μεσσηνίας με την Λακωνία χθες έγιναν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και οι αγώνες της Ηλείας με την Αιτωλοακαρνανία ενώ αναβλήθηκαν τα ματς της Ζακύνθου με την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη

Θυμίζουμε ότι στη 2η φάση θα προκριθεί μόνο η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση και θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του 6ου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται Αρκαδία, Αργολίδα, Κόρινθος, Αθήνα, Αν. Αττική, Δυτ. Αττική και Πειραιά). 

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής: 

 

5ος όμιλος

ΠΑΙΔΕΣ

3η αγωνιστική

Ηλεία - Αιτωλοακαρνανία 1-1

Μεσσηνία - Λακωνία 4-0

Ζάκυνθος - Κεφαλλονιά/ Ιθάκη αναβλήθηκε

Ρεπό: Αχαΐα 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Μεσσηνία 11-0 6

-. Αχαΐα 8-2 6

3. Ηλεία 7-2 5

4. Αιτωλοακαρνανία 7-5 4

5. Λακωνία 1-5 1

6. Ζάκυνθος 1-11 0

-. Κεφαλλονιά/Ιθάκη 0-10 0

• Ένα ματς λιγότερο έχουν Μεσσηνία, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά/Ιθάκη και Λακωνία.

 

ΝΕΟΙ

3η αγωνιστική

Ηλεία - Αιτωλοακαρνανία 0-3

Μεσσηνία - Λακωνία 6-1

Ζάκυνθος - Κεφαλλονιά/ Ιθάκη αναβλήθηκε

Ρεπό: Αχαΐα 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Αχαΐα 9-2 6

-. Μεσσηνία 9-3 6

-. Αιτωλοακαρνανία 6-4 6

-. Ηλεία 3-3 6

5. Λακωνία 1-7 1

6. Ζάκυνθος 4-8 0

-. Κεφαλλονιά/Ιθάκη 0-5 0

• Ένα ματς λιγότερο έχουν Μεσσηνία, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά/Ιθάκη και Λακωνία.

Η επόμενη αγωνιστική

Η τέταρτη αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με την Μεσσηνία να παίζει εντός με την Ηλεία. Το πρόγραμμα και για τους παίδες και για τους νέους έχει ως εξής: 

Μεσσηνία - Ηλεία

Αιτωλοακαρνανία - Ζάκυνθος

Λακωνία - Αχαΐα 

 

Ρεπό: - Κεφαλλονιά/ Ιθάκη