Κυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 15:56

Νέα ήττα για την Καλαμάτα, 3-1 στην Ερμιονίδα, τα αποτελέσματα στην Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες η "Μαύρη Θύελλα", η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής!

Αυτή την φορά οι Μεσσήνιοι έχασαν από την Ερμιονίδα με 3-1 - στην πρώτη τους φετινή έξοδο - καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι έκαναν σημαντικά λάθη στην άμυνα και απογοήτευσαν με την όλη παρουσία τους.
Το ματς παρακολούθησε από την εξέδρα ο νέος προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" Μίλτος Γκόφας (την ομάδα κοουτσάρισε χθες ο Τάκης Σακελλαρόπουλος), ο οποίος σίγουρα διαπίστωσε πως έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να φέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών…
Ο Γκόφας είδε το ματς μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη και σήμερα θα έρθει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να πιάσει δουλειά...
Η εξέδρα των 600 θέσεων στο γήπεδο ήταν γεμάτη. Μεταξύ των φιλάθλων 100 φίλοι της Καλαμάτας οι οποίοι ήταν - όπως πάντα - πολύ εκδηλωτικοί.

Το φιλμ του αγώνα

Η Καλαμάτα αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα καθώς δέχθηκε γκολ μόλις στο 3'. Ωστόσο στο επόμενο κιόλας λεπτό ο Σκαρλάτος ισοφάρισε σε 1-1 και έτσι ουσιαστικά το ματς… ξεκίνησε από ισοπαλία.
Το γκολ της Ερμιονίδας σημείωσε ο Λαζάρου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στάικου στο 3'. Στο 4' ο Καραχάλιος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σκαρλάτος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Μαύρη Θύελλα.
Η Ερμιονίδα είχε μια καλή φάση στο 28' όταν ο Κιοσσές σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 42' σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά στον Κιοσσέ πού δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός. Στο 56' σέντρα του Συμελίδη από δεξιά και ο Ντία έκοψε την τελευταία στιγμή πριν φτάσει η μπάλα στον Βλαχόπουλο.
Στο ξεκίνημα του β' μέρους, η Καλαμάτα είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 59' όταν ο Μπελεβέτης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 66' ο Στάικος έφτασε ανενόχλητος έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έδωσε την μπάλα στον Κανελλόπουλο πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια. 
Στο 71' είχαμε το 2-1: Σέντρα του Τζιέρη, ο Κανελλόπουλος έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 81' ο Σκαρλάτος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο. Στην συνέχεια της φάσης ο Κανελλόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή βρήκε το δεξί δοκάρι του Κολοβούρη.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87'.  Ο Δήμου εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Τσιμικλή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.
Διαιτητής ήταν ο  Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός, Βλαχόπουλος  Κρίστο (67' Τζιέρης), ,Λαζάρου, , Κολόκας, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης (91' Βιρβίλης),  Κανελλόπουλος (92' Σχοινάς), Δήμας, Θωμάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης, Κατούτσι, Ντία (82' Καλογερόπουλος), Τσιμικλής, Καραχάλιος, Μπελεβέντης, Καλατζής, Ρήγας (46' Πούτσι), Αθανασόπουλος (75' Τσιρίλο).

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής έχουν ως εξής:

Κόρινθος - Παναργειακός 0-1
Ερμιονίδα - Καλαμάτα 3-1
Αχαϊκή - Αρης Αιτωλικού 1-0
ΑΕ Καραϊσκάκης - ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Δόξα Μανωλάδας - Αστέρας/Πανόπουλο 2-0
Μεσσηνιακός - Εθνικός Σαγέικων 5-0
Μεσολόγγι - Ατρόμητος Αχαΐας 0-0
Πανναυπλιακός - Παναρκαδικός 1-2