Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 13:21

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΘΗΒΑ 2-1: Νίκη με ανατροπή σε 3 λεπτά

Γράφτηκε από τον

Η διακοπή δεν πτόησε τη Δόξα, που συνέχισε χθες την ανοδική της πορεία νικώντας στη Μεγαλόπολη με 2-1 τη Θήβα, η οποία προηγήθηκε.

Οι γηπεδούχοι όμως γύρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο σε διάστημα τρία λεπτών (69-71') και είχαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Με την τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (όπου έχει και μια ισοπαλία) η Δόξα ανέβηκε στην 7η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και βλέπει με λιγότερο άγχος τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Η Δόξα έφθασε πρώτη κοντά στο γκολ με το σουτ του Παναγιωτίδη στο 6' που βρήκε στο δοκάρι, Στο 43'  η Θήβα άνοιξε το σκορ με τον Μεταξούλη που εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Δ. Λυμπερόπουλου.

Στο β' μέρος η Δόξα πέτυχε την ολική ανατροπή, ισοφαρίζοντας στο 69' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοεισελθόντα Πρίκα και κάνοντας το 2-1 στο 71' με πλασέ του Παναγιωτίδη, ύστερα από ασίστ του Ν. Λυμπερόπουλου.

Μετά το 2-1 ο Θ. Ασημακόπουλουλος αστόχησε δύο φορές σε τετ α τετ, ενώ κοντά στο γκολ βρέθηκαν και οι Παναγιωτίδης και Ν. Λυμπερόπουλος. 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (60' Κ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός (65' Πρίκας), Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (80' Θ. Ασημακόπουλος). 

 

ΘΗΒΑ: Μόνος, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Κατσογιάννης (75' Μαλισιώβας), Μεταξούλης (60' Σπανός), Τσοπάνης, Μπέκα.