Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 13:57

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Μακριά από τη νίκη για 4ο ματς οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

 

Για τέταρτο ματς μακριά από τη νίκη έμεινε ο Μιλτιάδης που παραχώρησε ισοπαλία με το... γνώριμο 1-1 στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Ετσι οι "μελανόλευκοι" βρέθηκαν πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Από την άλλη η καλαματιανή ομάδα μετά τον Πάμισο πήρε ισοπαλία και στην έδρα του Μιλτιάδη και συνεχίζει με αισιοδοξία το πρωτάθλημα. 

Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 6' με τον Κάππο να βγάζει ωραία σέντρα και τον Μπαρσελό με κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός όμως κατόρθωσε να απαντήσει άμεσα... Ηταν το 19' όταν ο Σώκαλης εκτέλεσε ένα φάουλ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν και ο Πολυμενέας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, που πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση επηρεαζόμενοι και από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πίεσαν για ένα γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα, χάνοντας μικροευκαιρίες στο β' ημίχρονο με τους Γεωργιόπουλο και Μπαρσελό.

Το ματς σφύριξε ο Λάμιας, με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Κασκάνη.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γιαννόπουλος, Δημόπουλος, Τσέρτος, Στρατής, Κάππος (65' Παλιάς), Γαλάνης (48' Αναστασόπουλος), Καραμπότσος, Βέλλης, Γεωργιόπουλος, Μπαρσελό, Διαμαντόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Κολιός, Ηλιόπουλος, Τζίφας, Σώκαλης (76' Τσεκάνι), Μαρούδας (88' Κοστρίβας), Αναγνωστόπουλος (55' Στριλιγκάς).