Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 13:48

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Την Τετάρτη η συνέχεια των αγώνων σε Κορδία και «Π. Μπαχράμης»

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη θα παιχθεί η συνέχεια των δύο αγώνων της Α' τοπικής που διακόπηκαν το περασμένο Σάββατο λόγω της έντονης βροχής. 

Στις 7 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» θα παιχτεί η συνέχεια του αγώνα Φαραί - Πανθουριακός  με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων χάρη στο τέρμα που είχε σημείωσε ο Σεριάτος στο 11'. Το ματς θα συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε, το 17' με διαιτητή τον Ψηλοπαναγιώτη και βοηθούς την Α. Τσουκάλη και την Σ. Τσαούση.

Μισή ώρα αργότερα, στις 7.30 μ.μ. θα έχουμε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία την συνέχεια του αγώνα Αναγέννηση - Εράνη. Το ματς αυτό διεκόπη το περασμένο Σάββατο στο 8' (λεπτό από το οποίο και θα συνεχιστεί) ενώ δεν είχε σημειωθεί κάποιο γκολ. Διαιτητής θα είναι ο Αλεξέας και βοηθοί οι Σκόρδος, Τσακόπουλος. 

Με την συνέχεια των δύο αναμετρήσεων θα ολοκληρωθεί η 10η αγωνιστική της Α' τοπικής. 

 

Αύριο και το Λέικα - Θησέας

Οπως τα δύο ματς της Α' τοπικής που διεκόπησαν το Σάββατο λόγω της κακοκαιρίας, έτσι και αυτό της Γ' τοπικής ανάμεσα στα Λέικα και το Θησέα, που διεκόπη την Κυριακή το πρωί θα συνεχιστεί αύριο. Η ΕΠΣΜ όρισε την εν λόγω αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στις 3 μ.μ. στο γήπεδο " Γ. Λουκαρέας",  Ο αγώνας θα συνεχιστεί από το 35ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1. Διαιτητής θα είναι ο Νιάρχος με βοηθούς τον Μιχαλόπουλο και την Παπαιωάννου. 

Ενα ακόμα ματς

Αύριο θα διεξαχθεί και το ματς του Ικαρου με τη Θύελλα Παραλίας, που εξ' αρχής είχε οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου. Το ματς εντάσσεται επίσης στην 7η αγωνιστική και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο "Π. Μπαχράμης". 

 

Διαιτητής θα είναι ο Γιαννακλής με βοηθούς τον Κομπιλίρη και τη Ρηγοπούλου.