Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 15:43

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-3: Διατήρησε το +3 με σπουδαίο διπλό στο Σουληνάρι

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-3: Διατήρησε το +3 με σπουδαίο διπλό στο Σουληνάρι

Ενα ακόμη σπουδαίο διπλό στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου πήρε η Σπερχογεία στο Σουληνάρι από τον Χανδριναϊκό με σκορ 2-3.

Ετσι οι "Ταύροι" παρέμειναν με διαφορά τριών βαθμών στην κορυφή της Α1 τοπικής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πριν το 20λεπτο είχαν πάρει διαφορά δύο τερμάτων. Στο 6' μετά από σύγχυση στην περιοχή ο διαιτητής έδωσε πέναλτι (το αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) για ανατροπή του Μπάλλα, με τον Δικαίο να ευστοχεί από τα 11 βήματα (0-1).

Στο 16' ο Γιακουμης με πλασέ μετά από πάσα του Χριστόπουλου έγραψε το 0-2.

Στο 22' ο Χανδριναϊκός είχε δοκάρι σε σουτ του Καραμπάτσου.

Στο 38' η ομάδα του Δ. Μάλαμα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλδή από τον Ζουμπόπουλο (φώναξαν για την απόφαση οι φιλοξενούμενοι) και ο Κατσιγιάννης μείωσε σε 1-2 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση.

Η ομάδα του Γ. Καλόμαλου κατόρθωσε να πάρει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 75' μετά από ωραία κεφαλιά του Χριστόπουλου ύστερα από σέντρα του Δικαίου (1-3).

Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 94' με κοντινό σουτ του Καραμπάτσου.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης και βοηθοί οι Σταυρόπουλος και Καυκάς.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κατσιγιάννης, Κόντι, Βασιλόπουλος, Παυλέας, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Γιάνναρης (60' Μεμουσάι), Καραμπάτσος, Σαχινάι (65' Μπιλάλι), Καλδής.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μούστος, Μοσχίδης, Γ. Δωδεκάτος, Ζουμπόπουλος, Μπάλλας, Δικαίος, Χριστόπουλος  (92' Η. Καραχάλιος), Γιακουμής (72' Ζέππος), Γ. Καραχάλιος (65' Μπαλαούρας).