Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 12:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", λέει ο Μπάμπης Πύλιος

Γράφτηκε από τον

Με… κεκτημένη ταχύτητα από το 3-0 με το Λουτράκι, ο Τσικλητήρας πέρασε προχθές νικηφόρα από το Αργος και με τη δεύτερη σερί νίκη ανέβηκε στην 6η θέση.

Το 0-1 με τον Παναργειακό είναι το πρώτο διπλό του Τσικλητήρα στη Γ' εθνική και έχει τη σφραγίδα του Μπάμπη Πύλιου. 

Ο ικανός επιθετικός έχει συνδέσει το όνομά του και με την πρώτη νίκη της Μεσσηνιακής ομάδας στη Γ' εθνική, που σημειώθηκε πριν από δύο μήνες.

Ηταν 25 Σεπτεμβρίου όταν ο Τσικλητήρας νικούσε 3-1 τη Δόξα Μεγαλόπολης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, με τον Πήλιο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 88' έπειτα από μπαλιά 30 μέτρων του Κερμενίδη.  Ο τελευταίος ήταν αυτός που "τάισε" και στο Αργος, τον Πήλιο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 86'. Το αξιοσημείωτο ότι και στα δύο παιχνίδια ήρθε από τον πάγκο. Με τη Μεγαλόπολη πήρε στο 55' τη θέση του Τσώνη και προχθές αντικατέστησε στο ημίχρονο το Μεντούρ και αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή.

 

"Ηταν το πρώτο διπλό στην ιστορία της ομάδας στη Γ' εθνική και μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ώστε να ξεφύγουμε από τα χαμηλά και να δούμε με λιγότερα άγχος τα επόμενα ματς. Ο Παναργειακός προερχόταν από ήττα και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Το ματς πήγε στη δύναμη και θα το έπαιρνε όποιος έβαζε το πρώτο γκολ", λέει στο "Notosport" ο Μπάμπης Πήλιος. Ο Κρητικός στην καταγωγή επιθετικός πιστεύει ότι ο Τσικλητήρας θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς από τους 13, στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής: "Χάσαμε δύο ματς στις καθυστερήσεις, τα οποία αν είχαμε πάρει, θα ήμασταν πιο ψηλά. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό, δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και προσωπικά να βοηθήσω την Πύλο, ώστε να βοηθηθώ και εγώ". Αγωνιστικά, χθες υπήρχε ρεπό και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία του Τσικλητήρα για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Παναρκαδικό. Εκτός πλάνων είναι ο Δημήτρης Μικελάτος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.