Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 14:50

Α.Σ. ΦΥΤΕΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3: Διπλό με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Πανιώνιος νίκησε προχθές στο "Π. Μπαχράμης" με 3-2 τον Α.Σ. Φυτειάς στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β' τοπικής.

Ετσι έπιασε τη Στενωσιά στην 4η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στην 7η θέση. 

Ο Μερκούρης με πλασέ στο 15' από φάουλ του Σταυρινού έκανε στο 15' το 1-0, αλλά στο 20' ο Τζώρτζης με σουτ ύστερα από πάσα του Σακκά ισοφάρισε.

Στο 72' ο Τζώρτζης και πάλι εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-2, για να κάνει ο Ψαρράς στο 88' το 1-3. Ο Α.Σ. Φυτειάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 93' με τον Λαβασίδη που σκόραρε στην επαναφορά ύστερα από σουτ του Παναγιωτόπουλου και απόκρουση του Τσουλάκου. Ο Α.Σ. Φυτειάς αγωνίστηκε από το 85' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μερκούρη με 2η κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρ. Γεωργαντάς με βοηθούς τον Ε. Μπασιλάρη και την Ε. Τσαούση.

Α.Σ. ΦΥΤΕΙΑΣ: Αναστασόπουλος, Πολυχρονόπουλος (89' Τζιάκας), Σταυρινός, Γεωργακόπουλος, Μερκούρης, Λαβασίδης, Παπαλάμπρος (51' Μπούνας), Κουνής, Β. Παναγιωτόπουλος, Νινιός (70' Γυφτέας), Κουλιέρης.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τσουλάκος, Χ. Κοντοθανάσης, Π. Κώστας, Δ. Παναγιωτόπουλος (25' λ.τρ. Λιανός), Πετρόγιαννης, Περδίκης (63' Παπαδόπουλος), Κώστας-Ξυλάς, Γιάνναρης, Ψαρράς, Σακκάς, Τζώρτζης (76' Μάτσικας).