Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 12:48

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Να συνεχίσουν το σερί σήμερα με Ηλεία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Να συνεχίσουν το σερί σήμερα με Ηλεία

Τέταρτη αγωνιστική σήμερα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων, με τις μικτές Μεσσηνίας να αγωνίζονται εκ νέου εντός έδρας, κόντρα στην Ηλεία.

Το ματς των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και αυτό των νέων στις 3 μ.μ. 

Αμφότερα τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Η Μεσσηνία μετρά το απόλυτο σε παίδες και νέους και θέλει να συνεχίσει το σερί, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Συγκεκριμένα, οι παίδες έχουν νικήσει 7-0 τη Ζάκυνθο και 4-0 τη Λακωνία, ενώ ενδιάμεσα έκαναν το ρεπό τους.

Οι νέοι επικράτησαν με 3-2 της Ζακύνθου και 6-1 της Λακωνίας, έχοντας επίσης ενδιάμεσα κάνει το ρεπό.

Ετσι στους παίδες, Μεσσηνία και Αχαΐα με δύο αγώνες είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενώ η Ηλεία έχει 5 βαθμούς σε 3 αγώνες.

Στους νέους Αχαΐα, Αιτωλοακανρνία, Ηλεία και Μεσσηνία είναι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, αλλά Αχαΐα και Μεσσηνία έχουν ματς λιγότερο.

Ο προπονητής των μικτών Μεσσηνίας Ηλίας Μαστορέας έχει καλέσει για τους σημερινούς αγώνες τους εξής παίκτες:

Παίδες

Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Γιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Στυλιανόπουλος.

Νέοι

Ζαφείρης, Ζώτος, Θεοδωρακάκης, Κακαλέτρης, Καλογερόπουλος, Κανανάι, Κανιώρος, Καραχάλιος, Κλάδης, Κουτσουρόπουλος, Μπίτσικας, Μπούνας, Μπουρδέκας, Μπουρίκας, Παναγιωτόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιγαρίδης, Χαρλέπας.

Διαιτητής στο ματς των παίδων θα είναι ο Λιάρος με βοηθούς τους Παναγάκο και Μαυρακάκο, όλοι από την Λακωνία. Στους νέους ρέφερι θα είναι ο Αγρανιώτης, επίσης από την Λακωνία με βοηθούς και πάλι τους Παναγάκο και Μαυρακάκο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για παίδες και νέους έχει ως εξής:

Μεσσηνία - Ηλεία

Αιτωλοακαρνανία - Ζάκυνθος

Λακωνία - Αχαϊα

 

Ρεπό: Κεφαλλονιά/ Ιθάκη