Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 17:49

Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Κισσαμικός-Πανιώνιος

Γράφτηκε από τον
Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Κισσαμικός-Πανιώνιος

Η αναμέτρηση Κισσαμικός-Πανιώνιος για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκε λόγω σφοδρής κακοκαιρίας στα Χανιά.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά οδήγησε στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Πανιώνιο για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φουκάκης από το Ηράκλειο έκανε τον απαραίτητο έλεγχο και βλέποντας ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση και δεν μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση αποφάσισε να αναβάλει το ματς.

Πρόβλημα με το πότε θα γίνει η αναμέτρηση

Η αναβολή του αγώνα δημιουργεί πρόβλημα για το πότε θα διεξαχθεί πλέον η αναμέτρηση και αυτό γιατί ο κανονισμός ορίζει οι δυο ομάδες να βρεθούν στο ίδιο γήπεδο 24ώρες μετά για να δώσουν το μεταξύ τους αγώνα.

Ο Πανιώνιος όμως το Σάββατο (3/12) αντιμετωπίζει στις 3.00μ.μ. στα Χανιά τον Πλατανιά και δεν θα υπάρχει το απαιτούμενο 48ώρο για την διεξαγωγή των δυο αγώνων.

Άρα το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να οριστεί νωρίτερα την Πέμπτη το ματς και να πάει αργότερα το Σάββατο το παιχνίδι της Super League ώστε να υπάρξει το κενό των 48ώρων, αλλιώς θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία. Οι δυο ομάδες θα ενημερωθούν στην διάρκεια της Τετάρτης τι ακριβώς θα συμβεί.

Πηγή: sport24.gr