Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 20:00

"Ηρθα για την άνοδο", δήλωσε ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον
"Ηρθα για την άνοδο", δήλωσε ο Γκόφας


"Ηρθα για την άνοδο, που εξακολουθεί να είναι ο στόχος μας και αν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ", αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα των πρώτων δηλώσεων του νέου τεχνικού της "Μαύρης Θύελλας" Μίλτου Γκόφα.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο και εκτός από την ομιλία του στους παίκτες, έκανε και δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης… Σε αυτές μετέφερε την πίστη πως παρά το άσχημο ξεκίνημα και τις τρεις σερί ήττες, μπορεί η ομάδα να ορθοποδήσει και να κάνει πρωταθλητισμό.
Ο Γκόφας είδε την νέα του ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ερμιονίδα και όπως δήλωσε δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση: "Δεν ήταν καλή η ομάδα με την Ερμιονίδα, την περίμενα σίγουρα καλύτερη. Βέβαια μπορούσε να μην χάσει αφού η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με ένα… φόβο ότι αντιμετωπίζει την ιστορική Καλαμάτα, όμως η εμφάνιση δεν ήταν καλή.
Είναι επείγον η Καλαμάτα να γυρίσει σελίδα και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να τα καταφέρουμε. Σκοπεύω να αλλάξω κάποια πράγματα στην τακτική και το στήσιμο της ομάδας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ακόμη προλαβαίνουμε να φτάσουμε ψηλά, αρκεί να έρθουν 2-3 καλά αποτελέσματα". Ο κ. Γκόφας δεν κρύφτηκε και σε σχετική ερώτηση για το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι, απάντησε απερίφραστα: "Στόχος μας είναι η άνοδος και γι' αυτό ήρθα. Είμαστε η Καλαμάτα και είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε. Οι ομάδες που αποτελούν βασικούς μας αντιπάλους για τον τίτλο έχουν έξι βαθμούς και όχι εννέα, έτσι το βλέπω εγώ… Αν γίνουμε η Καλαμάτα που πρέπει θα τους φέρουμε εκεί που θέλουμε".   
Οσον αφορά το κύπελλο ο έμπειρος προπονητής είπε πως αποτελεί στόχο της ομάδας και πως θα προσπαθήσει για την πρόκριση στο εκτός έδρας ματς με το Μεσολόγγι.
Τέλος, ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας: "Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, ζητώ από τον κόσμο να μας βοηθήσει με την παρουσία του και εμείς θα κοιτάξουμε να τον κάνουμε ευτυχισμένο".