Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 14:11

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Η Αναγέννηση συνέχισε προχθές το βράδυ την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κερδίζοντας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ την Εράνη με το εντυπωσιακό 4-0.

Ηταν η συνέχεια του αγώνα που είχε ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και είχε διακοπεί μόλις στο 8' λόγω έντονης βροχής. Προχθές παίχθηκαν τα υπόλοιπα 82' με την Αναγέννηση να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να επικρατεί εύκολα με 4-0.
Μάλιστα το αποτέλεσμα αυτό την έφερε για πρώτη φορά στην δεύτερη θέση της Α' τοπικής, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο "Μαύρη Θύελλα".
Ο τεχνικός της Αντώνης Μαυρέας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την εικόνα των παικτών του και περιμένει ανάλογη προσπάθεια στην συνέχεια. Την Κυριακή η Αναγέννηση θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανθουριακό για την 11η αγωνιστική (3 μ.μ. γήπεδο Ασπροχώματος) σε ένα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Το ευχάριστο για την Αναγέννηση είναι πάντως ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι η ομάδα θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή 11άδα αλλά και με καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.