Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 14:44

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Επεισοδιακό διπλό με Μπίσα, Τουρλίδα

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Μπίσα (4') και Τουρλίδα (73'), ο Πάμισος νίκησε εκτός με 2-0 τη γειτονική Ανδρούσα.

Ετσι έπιασε στην 3η θέση της Α' τοπικής τον Πανθουριακό και το Μιλτιάδη, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 13η θέση.

Παράπονα των γηπεδούχων από την διαιτησία

Η Ανδρούσα έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Νικολόπουλου, καθώς τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Φ. Γεωργιόπουλου στο 25' και Πιχιγιόνι στο 60'. Ακόμα ο ρέφερι απέβαλε στο 58' και τον Κώστα Καλογερόπουλο από τον πάγκο της Ανδρούσας, ο οποίος είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως ποδοσφαιριστής. 

Οι παραπάνω αποβολές έφεραν ένταση στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο ρέφερι να διακόψει τρεις φορές το παιχνίδι! Την πρώτη στο 25', τη δεύτερη στο 58' και την τρίτη στο 85', λόγω του ότι ο Καλογερόπουλος μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί. 

Ο Πάμισος ευτύχησε να προηγηθεί με την έναρξη του ματς χάρη σε κοντινό πλασέ του Μπίσα και στο 25' τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα γι' αυτόν, όταν αποβλήθηκε ο Φώτης Γεωργιόπουλος γιατί απώθησε αντίπαλο. 

Στο 60' η Ανδρούσα έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς ο Πιχιγιόνι είδε κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στο ρέφερι και ο Πάμισος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και "κλείδωσε" τη νίκη στο 73' με σουτ του Τουρλίδα μέσα από την περιοχή. 

Βοηθοί του Νικολόπουλου, ήταν οι Σταυρόπουλος και Μανιατέας.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Καλογερόπουλος, Κωτσάκης, Βαβαρούτσος, Πιχιγιόνι, Γεωργιόπουλος, Τσώνης, Μάλαμας (80' Παπαδημητρίου) , Θεοδοσόπουλος (75'  Βασιλογιαννακόπολος), Μαραγκούλιας, Τσέλα.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Δημητρακόπουλος, Μπερερής (75' Παπαδόπουλος), Μωράκης, Γεωργιόπουλος (80' Χαρλέπας), Λαθύρης, Τουρλίδας (85' Ασημακόπουλος), Ηλιόπουλος, Μπίσα.