Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 15:09

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Πήραν βαθμό στο 94' οι "ερυθρόλευκοι"

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Πήραν βαθμό στο 94' οι "ερυθρόλευκοι"

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κατόρθωσε ο Τέλλος Αγρας να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Φαραί ισοφαρίζοντας σε 1-1 με αυτογκόλ του Κουρέα ύστερα από χαμένο πέναλτι του Ερέκι!

Η καλαματιανή ομάδα είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος με γκολ του Μούσα και κρατούσε τη νίκη, όμως ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις σε χέρι του Μούσα έφερε την ισοφάριση και μαζί τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του Α.Ο. Φαραί.

Φωνές για τη διαιτησία από την καλαματιανή ομάδα

Η καλαματιανή ομάδα φωνάζει για τη διαιτησία των Γκούμα και Τσακόπουλου, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έδωσαν στο φινάλε και την αποβολή του Μούσα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 4' είχαν δοκάρι σε σουτ του Τσέρτου.

Στο 33' ο Μούσα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σπανού.

Στο β' μέρος η ομάδα του Σπ. Τσίκινη πίεσε και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 69' με Πότση και Μπουντά.

Καλή στιγμή είχε και το Φαραί στο 78' με τον Σπανό.

Στο 94' ο Διακουμής έκανε τη σέντρα σουτ και ο α' βοηθός Τσακόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μούσα, κάτι που ασπάστηκε ο διαιτητής Γκούμας, αποβάλλοντας μάλιστα τον σκληροτράχηλο μεσοαμυντικό.

Ο Ερέκι εκτέλεσε το πέναλτι, ο Μάρης απέκρουσε όμως στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Κουρέα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Το ματς σφύριξε ο Γκούμας, με βοηθούς Τσακόπουλο και Καυκά.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Γεωργόπουλος, Πότσης, Γεωργακόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης (46' Τζωρτζίνης), Μπουντάς, Πανάγου (46' Κοντογόνης), Ερέκι, Διακουμής, Εμμανουήλ, Μπούμπα (65' Ν. Νικολόπουλος), 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Κουρέας, Λικάι, Καπακλής, Μούσα, Κακαλής, Πάχης, Σεριάτος, Τσέρτος, Σπανός (90' Σαμιώτης), Σταματελόπουλος (75' Δοβλέτης).

 

Φώτο: gargalianoionline.gr