Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 15:53

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 2-1: Μεγάλη νίκη με ανατροπή στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς στο Μελιγαλά, ο Εθνικός νίκησε 2-1 το Μιλτιάδη, που προηγήθηκε στο 25' με τον Μπαρσελό, αλλά είδε τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ σε 13 λεπτά στο β' ημίχρονο με τους Θανόπουλο και Καρύδη.

 Ετσι ο Μιλτιάδης που μέχρι την 6η αγωνιστική μετρούσε μόνο νίκες, παρέμεινε χωρίς τρίποντο για 5ο ματς και γνώρισε τη 2η φετινή του ήττα. 

Στον αντίποδα ο Εθνικός διεύρυνε στις 5 αγωνιστικές το αήττητο σερί, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, όπως προαναφέραμε, στο 25' με κεφαλιά του Μπαρσελό, ο οποίος στο 50' έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Δημητρέλης κράτησε το 0-1 στο τετ α τετ με τον Ουρουγουανό επιθετικό και στο 53' ο Θανόπουλος με διπλή προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε. Ο Μιλτιάδης είχε στη συνέχεια δοκάρι σε σουτ του Γεωργιόπουλου και ο Εθνικός τον τιμώρησε εκ νέου. 

Ο Θανόπουλος στο 66' σέντραρε και ο Καρύδης με κεφαλιά - "ψαράκι" έγραψε το 2-1, που έμεινε μέχρι το τέλος, παρά τις προσπάθειες του Μιλτιάδη για να ισοφαρίσει. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τον Παναγιωτόπουλο και την Σ. Τσαούση. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος (85' Ρουσσιάς), Φέστας, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Σβερκούνος (55' Λάγιος), Καρατζούλιας, Γεωργόπουλος, Μουρούσιας, Χότζα (75' Στρατής), Καρύδης. 

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γιαννόπουλος, Δημόπουλος, Στρατής, Κάππος (46' Γεωργιόπουλος, 80' λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Γαλάνης, Βέλλης (75' Παυλόγιαννης), Τσέρτος, Αναστασόπουλος, Πάλλιας, Διαμαντόπουλος, Μπαρσελό.