Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 16:16

ΕΡΑΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Σημαντικό τρίποντο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-0: Σημαντικό τρίποντο

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού, πέτυχε χθες το απόγευμα στα Φιλιατρά η Εράνη που κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Αρφαρών.

Η προσπάθεια της Εράνης δεν ήταν εύκολη, παρότι προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε να ξεπεράσει την πίεση των φιλοξενούμενων, στις αρχές του β' ημιχρόνου να φτάσει στο 2ο γκολ και από εκεί και μετά να έχει πιο εύκολο έργο.

Η ομάδα των Αρφαρών που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, διεκδίκησε το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως στο καλύτερο της διάστημα από το 55' έως και το 70' δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λυμπερόπουλου. Οι Παν. Χαραλαμπόπουλος, Καραπετιάν, Ηλ. Καπόγλης, είχαν τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Αστέρας φωνάζει για γκολ που σημείωσε ο Σωτηρόπουλος στο 57', το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τα γκολ

Στο 30' από σέντρα σουτ του Δημόπουλου, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό ο οποίος επιχείρησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-0. Στο 75' από πάσα του Κόλλια ο Μητρόπουλος βγήκε τε-α-τετ και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Χρονόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Βλάμης, Αλεβίζος (77' Γιαννακόπουλος), Αλμπάν, Γριβοκωστόπουλος, Κώτσος, Πέππας, Κόλλιας, Σπυρόπουλος, Δημόπουλος (82' λ.τρ. Χρονόπουλος), Διονυσόπουλος (46' Μητρόπουλος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Π. Καπόγλης, Κωνσταντόπουλος, Παν. Χαραλαμπόπουλος, Ηλ. Καπόγλης, Χρονόπουλος, Ν. Βοσνάκης, Καραπετιάν, Πετ. Χαραλαμπόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κλ. Βοσνάκης.