Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 20:03

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Γράφτηκε από τον

Στο 0-0 έμειναν το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ ο Μεσσηνιακός με τον Αίαντα.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν από την αρχή του αγώνα να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τις περισσότερες είχαν οι φιλοξενούμενοι, που έδειξαν να είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Γιώργος Μηλίτσης, αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του μετά τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Μαγουλιανίτη στο 10' και Στ. Γάβρα στο 60'. Από εκεί και πέρα είχε δύο αξιόλογες φάσεις για γκολ με τους Παπαγεωργίου (30') και Νούλα (74').

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Πανταζή (8' και 13' σε ισάριθμα σουτ ο Κ. Γάβρας απέκρουσε με τα πόδια και μπλόκαρε αντίστοιχα), Διονυσόπουλο (38' από συνδυασμό των Αντεμάι, Μιχαλόπουλου σούταρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι), Αντεμάι (46' σουτ μέσα από την περιοχή άουτ από το κάθετο δοκάρι).

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Στ. Γαβράς (60' λ.τρ. Κουλουράς), Ξυνός, Π. Χαρίτος, Παπαγεωργίου, Νούλας, Μαγουλιανίτης (10' λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος (80' Δ. Γιαννακόπουλος), Καραγιαννίδης, Κριτσωτάκης.

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Μασουρίδης, Παπαθεωδορίδης, Κουλουμπός, Περιβολάρης, Μιχαλόπουλος, Αντωνόπουλος, Στραβάκος (75' Μπαζίγος), Πανταζής (59' Αλεξανδρόπουλος), Διονυσόπουλος (68' Ηρακλής), Αντεμάι.