Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 20:31

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-1: Νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε χθες το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας" η Ομόνοιας που επιβλήθηκε 3-1 του Παπαφλέσσα Χώρας.

Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα με Δώριο (0-0 εκτός) και Ηρακλή (0-1 εντός) η Ομόνοια έχει ξεκινήσει τα νικηφόρα αποτελέσματα έτσι μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης την προηγούμενη αγωνιστική, χθες κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Παπαφλέσσα Χώρα και παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α1 τοπικής.

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς, κατόρθωσε να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση στο πρώτο 45λεπτο, όπου πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-0. Στην επανάληψη σημείωσε στα πρώτα λεπτά το 3ο γκολ και έκανε πιο εύκολο το έργο της για την κατάκτηση των τριών πόντων. Με λίγη προσοχή, αλλά και τύχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει βάλει και άλλα γκολ στις ευκαιρίες που είχαν οι Π. Παπαδέας (2), Κωστόπουλος (2), Δημόπουλος.

Η ομάδα της Χώρας αγωνίστηκε για το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως η απάντηση της στα 3 γκολ που δέχτηκε ήρθε αργά και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει στη συνέχεια κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μετά το 3-1 είχε καλές ευκαιρίες με τους Ρουσόπουλο και Σκουφάκη, αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Τα γκολ 

Στο 31' ο από σέντρα του Θ. Παπαδέα ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ. Στο 45' ο Αθ. Παπαδέας με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 50' από φάουλ του Π. Παπαδέα έξω από την περιοχή ο Κωστόπουλος με σημείωσε το 3-0. Στο 72' σε χέρι αμυντικού Ταπεινού από τη σέντρα του Αλεξανδρόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταπεινού και ο διαιτητής Σερεμέτης σφύριξε αμέσως το πέναλτι και ο Καλογερόπουλος με εύστοχη εκτέλεση μείωσε σε 3-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Κοστρίβας, Επ. Καστριτσέας, Αρβανίτης, Π. Δημητρίου, Φίλαϊ (55' Δεδούσης), Κωστόπουλος (65' Ταπεινός), Δημόπουλος, Σπυρόπουλος (80' Αντωνακόπουλος), Π. Παπαδέας, Αθ. Παπαδέας. 

 

ΧΩΡΑ: Στασινόπουλος, Λ. Μαθιός, Κυριακόπουλος, Β. Κανελλόπουλος, Θ. Τσόπελας, Σκουφάκης, Γκεβόρι, Ανεστόπουλος, Καγιάς (60' Ρουσόπουλος), Εμμανουήλ (70' Αλεξανδρόπουλος), Καλογερόπουλος.