Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 20:45

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Με γκολ του Γκελγκέρια

Γράφτηκε από τον

Ένα γκολ του Ελβις Γκελγκέρια στο 25' έκρινε το χθεσινοβραδινό ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Ανάληψης που έγινε στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης». 

Η ομάδα της Καλαμάτας πήρε τη νίκη με 1-0 και έπιασε τον Αίαντα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ για τον Ολυμπιακό τελείωσε το θετικό σερί αποτελεσμάτων που είχε εκτός έδρας. 

Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για ένα γκολ του Μουτσούλα που δεν μέτρησε στο 10' αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε το γκολ του Γκελγκέρια και μερικές καλές φάσεις ενώ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σπαντιδέα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κατσαρός είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Ηρακλή ενώ ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει. 

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Γιαννακλή και Γαλακούτη. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Μουρούφας (74' Πραστέλλας), Μπρακούλιας (83' Μάρης), Πλαγιανός, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τζ. Παπαδέας, Κατσαρός (74' Γ. Παπαδέας), Σπαντιδέας, Γκελγκέρια, Μπακλαβάς. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Βανικιώτης, Ζερβάκος, Δουρούμης, Καννάς, (55' Μιχαλόπουλος), Πελεκάσης (46' Μ. Παναγιωτόπουλος), Μουτσούλας, Βλαχάκης, Χόλμπαν, Αβιζιώτης (76' Παναγιωτόπουλος).