Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 13:33

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χαμόγελα για την εμφάνιση με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Μετά τη Βάρδα και την Παναχαϊκή, ο Τσικλητήρας κοίταξε προχθές στα μάτια και τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναρκαδικό. Η ομάδα της Πύλου είχε πολύ καλή παρουσία και άξιζε κάτι παραπάνω από το 0-0. 

Ο βαθμός, ωστόσο κρίνεται θετικός, με δεδομένο ότι οι Αρκαδές κυνηγούν την Παναχαϊκή και έχουν μόλις μια ήττα στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Γι' αυτό και ο Νίκος Κακαλέτρης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

"Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση. Εγινε ένα όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα αδικεί λίγο την προσπάθειά μας, γιατί είχαμε καλή απόδοση, περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και πιο πολλές ευκαιρίες. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Και εμείς όμως είμαστε καλή ομάδα και το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι", το σχόλιο του προπονητή του Τσικλητήρα για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική και με 14 βαθμούς, μοιράζεται με τη Χαλκίδα την 7η θέση. 

 

Την προσεχή αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον 6ο Αιολικό, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Παναργειακού. Ο Μικελάτος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ο τραυματίας Τσώνης.