Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 14:26

Ο Μηλίτσης νέος προπονητής στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
Ο Μηλίτσης νέος προπονητής στον Τέλλο Αγρα

Ο Γιώργος Μηλίτσης είναι ο νέος προπονητής του Τέλλου Αγρα μιας και την Τρίτη το μεσημέρι έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Αγγελόπουλο.

Ο 47χρονος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο Βασίλη Αγγελόπουλο και θα είναι ο αντικαταστάτης του Θανάση Λακριντή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.
Μάλιστα η διοίκηση του Αγρα έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο Α.Ο. Τέλος Άγρας Γαργαλίανων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Μηλίτση Γεώργιο. Ο κ. Μηλίτσης έρχεται να συνεχίσει το έργο των κ.κ. Λακριντή και Γεωργακόπουλου. Εμείς σαν Δ.Σ. του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει". Η επιλογή των διοικούντων είναι ιδανική μιας και ο Μηλίτσης είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους Μεσσήνιους προπονητές τα τελευταία 20 χρόνια και έχει θητεύσει στις μεγαλύτερες ομάδες του νομού.

Η ομαδάρα της
σεζόν 1995-1996

Ο καλαματιανός τεχνικός επιστρέφει στον Αγρα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και από τη σεζόν 1995-1996 όταν ο Γαργαλιανιώτικος σύλλογος κατέκτησε τον τίτλο στην Α' τοπική και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Δ' εθνική. Τότε ο Αγρας διέθετε μια φοβερή ομάδα που έδωσε σκληρή μάχη για τον τίτλο με τον Μεσσηνιακό και εν τέλει τον κέρδισε! Ο Μηλίτσης τότε είχε παίκτες στον Αγρα, τους Γιώργο Μπένο, Γιάννη Σακελλαρόπουλο, Γιάννη Αθανασόπουλο, Σταύρο Γεωργιόπουλο, Αρη Παπαγιαννόπουλο, Ζώη Δούβα, Τάκη Θεοχάρη, Ηλία Σπυρέα και Θανάση Τσιγάρο, αλλά και σπουδαίους Γαργαλιανιώτες ποδοσφαιριστές όπως οι Κώστας Καραχούντρης, Ανδρέας Ζόμπολος, Αντώνης Νικολόπουλος, αλλά και ο τωρινός γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Πρεβεζάνος και ο πρόεδρος Βασίλης Αγγελόπουλος!
Ο Μηλίτσης ξεκίνησε 26 χρονών την προπονητική από τους μικρούς του Μεσσηνιακου και στη συνέχεια δούλεψε στον Πανιώνιο Καλαμάτας, τον Τέλλο Αγρα, τον Απόλλωνα Καλαμάτας στη Δ' εθνική και στον Ακράτητος ως βοηθός του Παθιακάκη. Το 1999 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής με την Σπερχογεία και ύστερα ήταν για ένα διάστημα βοηθός του Γκμόχ στη "Μαύρη Θύελλα".
Ακολούθησε ο Πάμισο το 2002 και ύστερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας (2 χρονιές), η Κυπαρισσία, η Δόξα Μεγαλόπολης, η Σπερχογεία, ο Μεσσηνιακός (βοηθός του Τσάκωνα στη Γ' εθνική), η ομάδα νέων της Καλαμάτας στη Β' εθνική,
ο Εθνικός Μελιγαλά, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, το Ασπρόχωμα
και πέρυσι ο Εθνικός Μελιγαλά στη Δ' εθνική.

Για μια νέα αρχή με Ανδρούσα

Ο Γιώργος Μηλίτσης έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους διοικούντες να τον καλωσορίζουν και να τον παρουσιάζουν στους παίκτες. Ο 47χρονος τεχνικός θα προσπαθήσει να ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα που διαθέτει ένα καλό ρόστερ και έχει τα φόντα να διαγράψει μια καλή πορεία στην Α' τοπική. Γι' αυτό σκοπός είναι να γίνει μια νέα αρχή στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Οι προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή θα γίνει καθημερινές προκειμένου να μάθει και ο νέος προπονητής το ρόστερ. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Αγρας θα παραταχθεί κομπλέ απέναντι στην Ανδρούσα.