Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 15:42

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Είναι πολύ νωρίς", τονίζει ο Τ. Χατζηαγγελής παρά το +6

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Είναι πολύ νωρίς", τονίζει ο Τ. Χατζηαγγελής παρά το +6

Η Καλαμάτα ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην 11η αγωνιστική της Α' τοπικής. Αφενός γιατί πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ολυμπιακό και αφετέρου γιατί οι διώκτες της είχαν απώλειες βαθμών.

Ετσι για πρώτη φορά η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανθουριακό.

Η προχθεσινή νίκη για την Καλαμάτα ήρθε πάντως με πολύ άγχος, μιας και οι "ερυθρόλευκοι", κρατούσαν και με τη βοήθεια της τύχης (3 δοκάρια) για 89 λεπτά το μηδέν, μέχρι να δώσει τη λύση ο Χρήστος Καλαντζής.

Σημασία βέβαια έχει ότι πέτυχε το στόχο της και πλέον έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τάσος Χατζηαγγελής τονίζει πάντως ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς.

"Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αλλά είναι πολύ νωρίς. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αποδώσει στη συνέχεια καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί έχει δυνατότητες. Με τον Ολυμπιακό κερδίσαμε 100% δίκαια, μιας και ο γκολκίπερ μας δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα. Το σκορ θα μπορούμε να ήταν μεγαλύτερο. Δεν κάναμε όμως γκολ τις ευκαιρίες και αγχωθήκαμε στο τέλος". λέει στο "Notosport", ο έμπειρος προπονητής, που μαζί με τον Ελβιο Μάνα συνθέτουν το τεχνικό δίδυμο της Καλαμάτας. 

 

Η προσοχή στρέφεται πλέον στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εράνη, με την προετοιμασία να ξεκινά αύριο με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση τους εδώ και καιρό τραυματίες Κουκούτση, Γεωργιόπουλο και Κουντάνη.