Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 22:51

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντίπαλος με την... πρώην ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά αντίπαλος με την Κυπαρισσία θα βρεθεί την Κυριακή ο Αλέξης Μαντζούνης.

Ο νυν τεχνικός του Παμίσου έγραψε ιστορία στον ΑΟΚ τη σεζόν 2014-15, καθώς κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα της Α' τοπικής με 27 νίκες, 3 ισοπαλίες και γκολ 72-7 και  βρέθηκε μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' εθνική. Μια ονειρεμένη σεζόν για την Κυπαρισσία που έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κρατώντας για 20 παιχνίδια το μηδέν στην άμυνα, ενώ είχε το απόλυτο στην έδρα της με 15 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Την περσινή περίοδο ο Μαντζούνης ήταν εκτός Μεσσηνίας, μιας και εργάστηκε αρχικά στον Αστέρα Βλαχιώτη και στη συνέχεια στο Θρασύβουλο για να επιστρέψει το καλοκαίρι στα πάτρια εδάφη. Αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παμίσου, ο οποίος έχει 3 βαθμούς περισσότερους από την Κυπαρισσία στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, οι Νησιώτες με 21 βαθμούς μοιράζονται με τον Πανθουριακό και το Μιλτιάδη την 3η θέση, ενώ ο ΑΟΚ με 18 είναι στην 6η θέση.

"Δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για μένα αυτό το παιχνίδι"

Ο Αλέξης Μαντζούνης με δηλώσεις του στο "Notosport" ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν νιώθει κάτι ιδιαίτερο για το ματς της Κυριακής στη Μεσσήνη, πικραμένος ίσως από τον τρόπο που αποχώρησε από την Κυπαρισσία.

"Δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για μένα αυτό το παιχνίδι. Το αντιμετωπίζω όπως όλα τα άλλα. Στόχος είναι μόνο η νίκη, κάτι που ισχύει πάντα είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός", λέει ο προπονητής του Παμίσου για τη συνάντηση με την πρώην ομάδα του. 

Ο Πάμισος προέρχεται από τη νίκη στην Ανδρούσα και θέλει την Κυριακή να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του, παρότι θα αγωνιστεί με απουσίες.

Ο Παντσιώτης είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και οι Φιλόπουλος, Μπερερής, Μάρκου και Μπομπότσι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

Ακόμα στη σημερινή προπόνηση θα φανεί η κατάσταση των Γεωργιόπουλου και Μωράκη, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.