Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 15:39

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", λέει ο Ν. Τριανταφυλλάκης

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", λέει ο Ν. Τριανταφυλλάκης

Αν και προηγήθηκε στο σκορ η Αναγέννηση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανθουριακό στην κυριακάτικη αναμέτρηση, αλλά η ισοπαλία έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. 

Αυτό σημείωσε στις δηλώσεις του για το παιχνίδι μιλώντας χθες στο "Notosport", ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Τριανταφυλλάκης: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε πίστεψα ότι θα κερδίζαμε. Από εκεί και πέρα δεχτήκαμε ένα εύκολο γιατί έγιναν λάθη στη συγκεκριμένη φάση. Το αποτέλεσμα είναι θετικό και αν κερδίζαμε θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς γιατί θα μέναμε κοντά στην πρώτη θέση και θα αφήναμε πίσω μας 5 βαθμούς την ομάδα της Θουρίας».

Η πορεία της Αναγέννησης μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι σταθερή και δείχνει πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλος μια από τις υψηλές θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα της Α' τοπικής. Ο έμπειρος μέσος σχετικά με της έως τώρα πορεία, αλλά και τους στόχους της "Μπάρτσα" μας είπε: «Η ομάδα δείχνει μια σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος και κινείται σε σωστό δρόμο. Είναι μια σταθερή υπολογίσιμη ομάδα και έχει μπει σε έναν καλό δρόμο για παραπάνω πράγματα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, πρώτα για εμάς και μετά για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και σαν στόχο ρεαλιστικός είναι να προκριθούμε στο τελικό απέναντι στη περσινή φιναλίστ, την ομάδα της Θουρίας, που φέτος παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή».

Σε ερώτηση μας πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα, αν είναι ανταγωνιστικό, με την παρουσία της Καλαμάτας, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν, απάντησε: «Θεωρώ ότι η Καλαμάτα, εμείς, ο Πανθουριακός και ο Πάμισος είναι από τις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, όπως και ο Μιλτιάδης που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Αν δεν υπήρχε η Καλαμάτα, θα έλεγα ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως συνέβη πέρσι που διεκδίκησαν την πρωτιά, δύο-τρεις ομάδες. Φέτος είναι η Καλαμάτα και θεωρώ ότι θα έχει τον πρώτο λόγο και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν οι άλλες ομάδες διεκδικώντας την καλύτερη θέση στη βαθμολογία».

 

Η Αναγέννηση προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τέλλο Άγρα, με τον τραυματία Μπαλαλά να παραμένει εκτός.