Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 14:40

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Νωρίς να μιλάμε για πρωτιά", λέει ο Νίκος Γιακουμής

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Νωρίς να μιλάμε για πρωτιά", λέει ο Νίκος Γιακουμής

 

Με το φτωχό, αλλά πολύ σημαντικό 1-0 κέρδισε η Σπερχογεία, το περασμένο Σάββατο στην έδρα της το Νέο Αρι και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 τοπικής.

Μπορεί να κέρδισε δύσκολα, όπως φαίνεται από το σκορ, όμως ήταν μια δίκαιη νίκη, όπως σημειώνει και ο Νίκος Γιακουμής συνεργάτης του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου με δηλώσει του  στο "Notosport": «Ήταν μια δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη. Είχαμε καλή εμφάνιση,  ανά διαστήματα βγάλαμε αρκετά στοιχεία από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μπήκαμε στο παιχνίδι του αντιπάλου, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι τέλος και να διατηρηθούμε πρώτοι μετά από ένα σερί 8 νικηφόρων αγώνων".

Σε σχετική ερώτηση για το αν μπορεί η Σπερχογεία να κατακτήσει την πρώτη θέση, ο κ. Γιακουμής ανέφερε: «Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για πρωτιά, αλλά στόχος μας είναι η άνοδος», ενώ για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Α1, απάντησε: «Πιστεύω ότι οι έξι πρώτες ομάδες θα παλέψουν για τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Α' τοπική».

Η Σπερχόγεια προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αίαντα.

 

Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Δημήτρης Μπάλλας (αποβλήθηκε στο ματς με τον Νέο Αρι), καθώς και οι Σταύρος Αγγελής και Κλεομένης Παπανικολόπουλος. Ο Αγγελής βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο (είχε υποστεί κάκωση). Ο Πανανικολόπουλος έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς λίγο πριν το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.