Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 19:26

Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Απόλλωνα στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Απόλλωνα στη Σπερχογεία

Με ισοπαλία ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής η Σπερχόγεια, η οποία την Κυριακή το βράδυ έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, στο ματς που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και έκλεισε την 1η αγωνιστική.


Έστω και αν δεν ήρθε η νίκη, στο στρατόπεδο των «ταύρων» το αποτέλεσμα έγινε δεκτό με ικανοποίηση. Ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής δήλωσε σχετικά: «Μπορώ να πω ότι μπήκαμε καλά στο πρωτάθλημα παρότι δεν κερδίσαμε. Άλλωστε παίζαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Απόλλωνας. Συνολικά η εμφάνιση μας ήταν θετική και αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Σπερχογεία».
Από την Δευτέρα το απόγευμα η Σπερχόγεια ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής με την Κυπαρισσία. Το συγκρότημα του Χατζηαγγελή θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα του απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Πρόκειται ασφαλώς για ένα δύσκολο ματς, όπου όμως οι «ταύροι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών και έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το Κυριακάτικο ντέρμπι.