Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 11:47

ΕΡΑΝΗ: Σπουδαίο φιλικό ματς σήμερα στα Φιλιατρά με την ομάδα του ΠΣΑΠ

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Σπουδαίο φιλικό ματς σήμερα στα Φιλιατρά με την ομάδα του ΠΣΑΠ

Σπουδαίο φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει σήμερα η Εράνη με την ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί ότι μέλη του ΠΣΑΠ είναι αρκετοί παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro το 2004. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη, του Αγγελου Μπασινά, του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Κατσουράνη. Την ομάδα επίλεκτων βετεράνων άσων του ΠΣΑΠ θα πλαισιώσουν και ορισμένα σπουδαία ονόματα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, όπως ο Νίκος Γεωργέας και ο Νίκος Φρούσος.

Το φιλικό έχει ιερό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ΚΕΦΙΑΠ και στα Ειδικά Σχολεία Φιλιατρών.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο νέο γήπεδο Φιλιατρών και έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 3.30 μ.μ. Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθεια της Εράνης. 

 

Την αναμέτρηση διοργανώνει η Εράνη σε συνεργασία με το Δήμο Φιλιατρών, υλοποιώντας κοινή ιδέα των τριών μεγαλύτερων αστεριών που έχει αναδείξει η φιλιατρινή πόλη, των δύο Λυμπερόπουλων, Σωτήρη και Νίκου και του Φρούσου. Οι τρεις τους σκέφτονταν εδώ και καιρό να κατεβάσουν τους διεθνείς του 2004, αλλά περίμεναν να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο που μετά την ανακαίνισή του, είναι δίχως υπερβολή ένα πραγματικό στολίδι.