Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 12:01

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Ηττα με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Γράφτηκε από τον
ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Ηττα με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

 

Την τέταρτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής γνώρισε χθες στη Μυτιλήνη με 2-1 από τον Αιολικό ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου όμως έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία (Καλογερόπουλος, Χρ. Βασιλάκης, Ε. Τσαλίκης, [Αθηνών]), καθώς όπως υποστηρίζει και στα δύο γκολ των γηπεδούχων (31', 45') ο σκόρερ Χρήστου είναι σε θέση οφσάιντ.

Παρά το 2-0 ο Τσικλητήρας δεν παράτησε το ματς στο γήπεδο των Λουτρών και στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε. Μείωσε στο 71' με τον Γραμματικόπουλο και πίεσε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση. Ακόμα και πριν ανοίξει το σκορ, ο Τσικλητήρας είχε μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Μπίζου στο 10'.

Στο 31' από σέντρα του Παληγεώργου ο Χρήστου με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 45' ο ίδιος παίκτης, ύστερα από ατομική ενέργεια και κάθετη πάσα του Τάχια, έδωσε με τον ίδιο τρόπο ισχυρό προβάδισμα στον Αιολικό, που έχει μόλις μια ήττα και αυτή στην πρεμιέρα από τη Βάρδα. 

Στο δεύτερο μέρος ο Μπίζος και πάλι βρέθηκε στο 60' σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε άουτ. Η πίεση της μεσσηνιακής ομάδας καρποφόρησε στο 71' με τον Γιώργο Γραμματικόπουλο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το 2-1 έβαλε φωτιά στο ματς, με τον Τσικλητήρα να απειλεί στο 74' με τον Κερμενίδη και να ψάχνει μέχρι το τέλος τη φάση που θα διεύρυνε στις τέσσερις αγωνιστικές το αήττητο σερί που ξεκίνησε από το 3-0 με το Λουτράκι και συνεχίστηκε στο Αργος (1-0 τον Παναργειακό) και με  τον Παναρκαδικό (0-0). 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Κρητικός, Τάχιας, Κριπιντίρης, Κεσίδης, Μίχος, Ευσταθίου (85' Ρόζακ), Μουρούς (75' Μανουσάκης), Πακηγεώργος (90' Σπάρταλης), Χρήστου. 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Μεντούρ (46' Μικελάτος), Τσάτσος (46' Κωστής), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης (84' Σβίγκος), Πύλιος.