Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 13:17

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Ενα ξέσπασμα στο α' ημίχρονο έφερε τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα που σημείωσε μέσα σε 4 λεπτά η Αναγέννηση έκαμψε την αντίσταση του Τέλλου Αγρα και τον νίκησε με 2-1 προχθές το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Η "Μπάρτσα" διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, αφού κατάφερε να πάρει με τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου το κεφάλι στο σκορ με 2-0, έχοντας στη σκέψη της και τον επαναληπτικό αγώνα για το κύπελλο την προσεχή Τετάρτη. Ετσι χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, προηγήθηκε στο σκορ και κράτησε το υπέρ της νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Ο Τέλλος Αγρας, αγωνίστηκε με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλο του. Το φάουλ γκολ του Ερέκη, που ήρθε 3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του α' μέρους έδωσε λίγη ψυχολογία μετά το 2-0, αλλά από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Λίβα.

Το τελικό αποτέλεσμα διατήρησε την Αναγέννηση στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Τέλλος Αγρας παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ

Στο 26' από κόρνερ του Τρίψα ο Βεργόπουλος πετάχτηκε στο β' δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά "έγραψε" το 1-0. Στο 30' σέντρα του Κορομηλά στο πίσω δοκάρι ο Μουλιάτος έπιασε τη διαγώνια κεφαλιά και στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Λαμπίρη πέτυχε το 2-0. Στο 42' ο Ερέκι εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και πλάγια κανείς παίκτης είτε αμυντικός είτε επιθετικός δεν μπόρεσε να τη βρει ούτε ο Λίβας που έπεσε στη δεξιά του γωνία δεν κατόρθωσε να την αποκρούσει και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1.

Καλές στιγμές

Στο 8' σουτ του Ερέκη έξω από την περιοχή ο Λίβας μπλόκαρε εύκολα. Στο 12' γυριστό σουτ του Δασκαλάκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59' σέντρα του Κορομηλά σχεδόν στο β' δοκάρι πετάχτηκε ο Αργυρόπουλος και με προβολή προσπάθησε να σκοράρει όμως δεν πρόλαβε να "τσιμπήσει" την μπάλα που έφυγε πλάγια. Στο 63' σέντρα του Μουλιάτου στο πέναλτι σχεδόν ο Αργυρόπουλος κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και έκανε το γυριστό σουτ, με τον Λαμπίρη να μπλοκάρει εύκολα. Στο 70' διαγώνιο σουτ του Πότση λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75' διαγώνια μπαλιά Μουλιάτου για τον Τριανταφυλλάκη, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε σε κάποιον αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τριανταφυλλάκης στο α' δοκάρι για τον Μουλιάτο που έκανε αμέσως το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια στην κλειστή του γωνία ο Λαμπίρης και στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 88' σε κόρνερ του Κορομηλά ο Γερμάνης έπιασε την δυνατή κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια με το ένα χέρι ο Λαμπίρης.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Νίκας και οι βοηθοί διαιτητές Αθανασοπούλου και Στ. Τσαούση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κορομηλάς, Βεργόπουλος, Κανελλόπουλος, Δασκαλάκης (64' Μπαλαλάς), Αργυρόπουλος (92' Μαντής), Μουλιάτος, Τρίψας, Μάρης, Τριανταφυλλάκης (87' Πετράκος).

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Τζωρτζίνης, Πότσης, Γεωργόπουλος, Μπουντάς (91' Κοντογόνης), Πανάγου (60' Νικολόπουλος), Μπούμπα, Διακουμής, Εμμανουήλ, Ερέκι, Λ.Χρ. Ανδρώνης (85' Γκότσης).