Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 13:33

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-1: Νίκησε με ανατροπή ύστερα από 40 ημέρες!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-1: Νίκησε με ανατροπή ύστερα από 40 ημέρες!

Επιστροφή στις νίκες μετά από 40 ημέρες και πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα για τον Μιλτιάδη... Η ομάδα του Πύργου νίκησε με 3-1 την Ανδρούσα, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο.

Ετσι οι "μελανόλευκοι" παρέμειναν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έδιωξαν την κακοδαιμονία που τους κυνηγούσε το τελευταίο διάστημα.

Αξιοσημείωτο του Σαββατιάτικου αγώνα το γκολ για χαι λάιτ του Στέλιου Διαμαντόπουλου στο 65' με ανάποδο ψαλίδι. Ο ίδιος παίκτης είχε κάνει και 

το 2-1 στο ξεκίνημα του β' μέρους, με τον Γεωργιόπουλο να έχει ισοφαρίσει άμεσα το γκολ του Τσέλα στο 23'.

Στο 4' το μακρινό σουτ του Κάππου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοσμάς, ενώ στο 17' το σουτ του Μαραγκούλια δεν βρήκε στόχο.

Προηγήθηκε με Τσέλα, απάντησε ο Γεωργιόπουλος

Στο 23' έγινε το 0-1 όταν ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ο Τσέλα με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα.

Ομως οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν πολύ το γκολ μιας και στην επόμενη φάση (24') ο Γεωργιόπουλος με ατομική ενέργεια και δυνατό βολέ έγραψε το 1-1.

Ο Τσέλα αναστάτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την αμυντική γραμμή του Μιλτιάδη και σε μια από αυτές στο 34' ύστερα από ωραία προσπάθεια από δεξιά έπιασε το διαγώνιο σουτ, με τον Γιαννόπουλο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η ομάδα του Στ. Βανικιώτη που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στεκόταν εξαιρετικά σε μια δύσκολη έδρα και στο 44' ζήτησε πέναλτι όταν ο Κοτσογλανίδης έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Στρατή, με τον Αλεξέα να δίνει σωστά συνέχεια στο παιχνίδι.

Γκολ για χαι λάιτ από Διαμαντόπουλο 

Η είσοδος στο ματς των Μπαρσελό, Γαλάνη βοήθησε τον Μιλτιάδη που στο β' ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι. Η ανατροπή έγινε στο 48' με τον Διαμαντόπουλο να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και με συρτό σουτ να γράφει το 2-1.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μπαρσελό δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Η ομάδα του Κ. Στυλιανόπουλου έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο με συνδυασμούς στο δεύτερο μέρος και στο 65' έβαλε και τρίτο γκολ...

Ο Γεωργιόπουλος μετά από κούρσα, έδωσε με τακουνάκι στον Παλιά που σέντραρε και ο Διαμαντόπουλος με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε ένα φανταστικό γκολ (3-1).

Στο 70' ο Μπαρσελό με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά, μιας και ο Ουρουγουανός επιθετικός έβαλε το χέρι του για να κοντρολάρει.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε με την Ανδρούσα να μην μπορεί να απειλήσει και να μένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Καλύτεροι του Μιλτιάδη οι Διαμαντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Δημόπουλος και Παλιάς, ενώ από την Ανδρούσα ξεχώρισαν οι Τσέλα και Μαραγκούλιας.

Καλή η διαιτησία του Αλεξέα και των βοηθών του Γιαννέτσου και Τσίρμπα.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γιαννόπουλος (76' Αλεξόπουλος), Δημόπουλος, Στρατής, Τσέρτος, Κάππος (39' Γαλάνης), Διαμαντόπουλος, Αναστασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βέλλης, Παυλόγιαννης (46' Μπαρσελό), Παλιάς.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος (70' Τσολχάι), Θεοδοσόπουλος (65' Ιεμεράσι), Καλογερόπουλος, Τσώνης, Μάλαμας, Μαραγκούλιας, Βασιλογιαννακόπουλος, Τσέλα, Κοτσογλανίδης, Παπαδημητρίου (87' Κουλέτσης).