Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 17:27

Αστέρας Τρίπολης: Σε ομάδα της Μαλαισίας πουλήθηκε ο Νίκο Φερνάντες 

Γράφτηκε από τον
Αστέρας Τρίπολης: Σε ομάδα της Μαλαισίας πουλήθηκε ο Νίκο Φερνάντες 

Στο πρωτάθλημα της Μαλαισίας και στην Τζοζόρ Νταρούλ Τα'Ζίμ ο Νίκο Φερνάντες, με την διοίκηση του Αστέρα να κάνει δεκτό το αίτημά του και να ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Nico Fernandez μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας στην Τρίπολη αποχαιρέτισε φίλους, συμπαίκτες και προσωπικό και αναχώρησε με τελικό ποδοσφαιρικό προορισμό την Μαλαισία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε 64 φορές με το αστέρι στο στήθος και σκόραρε 9 γκολ, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έγινε ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα Johor Darul Ta'zim της Μαλαισίας.

Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ κατόπιν συζητήσεων με τον ποδοσφαιριστή έδωσε τη συγκατάθεση της προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Nico Fernandez τόσο για όλα όσα προσέφερε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ όσο και για το χαρακτήρα και το ήθος του στην καθημερινή του παρουσία στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός τόνισε:

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν μία πρόταση που δεν μπορούσα να απορρίψω. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Για μένα η Τρίπολη θα είναι πάντοτε η πιο όμορφη ποδοσφαιρική μου ανάμνηση. Οι άνθρωποι της πόλης, οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Εύχομαι και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα βρει άμεσα τα αποτελέσματα που της ταιριάζουν προκειμένου να φτάσει και πάλι ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΑΣΤΕΡΑ και κυρίως τον κ. Ελευθερόπουλο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και κατάφερα να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες...».

ΑΠΕ - ΜΠΕ