Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 19:27

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-0: Τους έλειψε το γκολ

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-0: Τους έλειψε το γκολ

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Μεσσηνιακό.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα να διεκδικήσουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη. Τελικά σε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι γηπεδούχοι  δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα και το αποτέλεσμα ήταν να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Παράπονα από το διαιτητή Τουρλομούση έχουν οι φιλοξενούμενοι  για γκολ που πέτυχαν στο 60' σε κεφαλιά του Καραγιαννίδη. Ο κ. Τουρλουμούσης είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ και έτσι δεν μέτρησε το γκολ.

Πέναλτι ζήτησε το Ασπρόχωμα στο 67' όταν σε μπροστινή μπαλιά του Γυφτέα ο Παπαγεωργίου προσπάθησε με το κεφάλι να διώξει την μπάλα, όμως βρήκε στο χέρι του, αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά και έδειξε παίζετε.

Ο Π. Γιαννακόπουλος στο 20' και στο 35' με ισάριθμα σουτ (20' και 35') δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 23' ο Κριτσωτάκης με κεφαλιά υποχρέωσε τον Ε. Γιαννακόπουλου να αποκρούσει σωτήρια. Στο 65' ανάποδο ψαλίδι του Γυφτέα σωτήρια επέμβαση από τον Κ. Γάβρα. Στο 70' φάουλ Αρ. Ηλιόπουλου ο Κ. Γάβρας εκτινάχθηκε στο "Γ" και έδιωξε την μπάλα κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80' ο Γυφτέας "έκοψε" την μπάλα για τον Γ. Χατζηπαναγιώτη, αυτός δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 89' σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λούτα ο Κ. Γαβράς προέβη σε σωτήρια απέκρουση και στην επαναφορά ο Θεοδωρόπουλος έκανε το κοντρόλ και άργησε να σουτάρει και τον πρόλαβε ο αντίπαλος του και απεσόβησε τον κίνδυνο κερδίζοντας φάουλ.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Λούτα, Παπανικολόοπουλος, Πετσόπουλος (75' Αναστασόπουλος), Τσίρμπας, Κουραμπάς (46' Γυφτέας), Γ. Χατζηπαναγιώτης, Αρ. Ηλιόπουλος (80' Σακκάς).

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Π. Χάριτος, Ξυνός, Κουλουράς, Παπαγεωργίου, Κριτσωτάκης, Παπαδήμος (64' Θεοδωρόπουλος), Νούλας, Καραγιαννίδης, Π. Γιαννακόπουλος, Δ. Γιαννακόπουλος (78' Γουδέλης).