Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 20:27

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Μεγάλη νίκη με Καγιά στο 93'

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, πέτυχε το Σάββατο ο Παπαφλέσσας Χώρας κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με τους γηπεδούχους να έχουν πιο πολλές και σε δύο από αυτές να βρίσκουν δίχτυα και να φτάνουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Βέβαια το γκολ της νίκης ήρθε στις καθυστερήσεις, αλλά όπως υποστηρίζουν στην ομάδα της Χώρας δίκαια πήραν το τρίποντο.

Ο Ηρακλής που ήταν πίσω στο σκορ από το α' ημίχρονο, κατόρθωσε 10 λεπτά σχεδόν πριν το τέλος να ισοφαρίσει, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα, καθώς στις καθυστερήσεις πλήρωσε τα τραγικά λάθη της άμυνας.

Στο 34' μετά από συνδυασμό του Καγιά με τον Αν. Τσόπελα, αυτός με σουτ έστειλε αρχικά την μπάλα να κτυπήσει στη συμβολή των δοκαριών και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0. Στο 81' ο Κατσαρός με απευθείας φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 93' μπαλιά του Εμμανουήλ στην πλάτη της άμυνας για τον Καγιά, αυτός απέφυγε τον Κουκούτση και με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το τελικό 2-1.

Στο 20' από κόρνερ του Καγιά ο Γκεβόρι πήδηξε μόνος του και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90' μετά από ατομική προσπάθεια ο Εμμανουήλ μπήκε στην περιοχή και μόνος απέναντι στον Κουκούτση, έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

ΧΩΡΑ: Βασιλόπουλος, Σκουφάκης, Θ. Τσόπελας, Κυριακόπουλος, Μαθιός, Β. Κανελλόπουλος (88' Γρηγορόπουλος), Ανεστόπουλο, Γκεβόρι, Αν. Τσόπελας, Καγιάς, Εμμανουήλ.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Πλαγιανός, Γεωργακόπουλος (68' Μπρακούλιας), Ζαφειρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μουρούφας (62' Γ. Παπαδεάς) Κατσαρός, Σπαντιδέας, Γκελγκέργια, Μπακλαβάς.