Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 12:44

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πανθουριακός - Αναγέννηση σήμερα για μία θέση στον τελικό

Γράφτηκε από τον

Εφτασε η ώρα για να γίνει γνωστός ο πρώτος φιναλίστ του φετινού κυπέλλου Μεσσηνίας… Σήμερα στις 2.15 μ.μ. κοντράρονται στο γήπεδο Ασπροχώματος ο Πανθουριακός με την Αναγέννηση Παραλίας στον πρώτο επαναληπτικό ημιτελικό του θεσμού.

Στο πρώτο ματς η Αναγέννηση είχε επικρατήσει με 2-1, ενώ οι δύο ομάδες έπαιξαν και για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο πριν μία εβδομάδα και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Καλαμάτας και της Ανδρούσας είναι προγραμματισμένος για τις 11 Ιανουαρίου.

Ας δούμε σε αυτό το σημείο τα τελευταία νέα των δύο ομάδων:

Πίστη για 2η σερί πρόκριση στον τελικό

Στον Πανθουριακό… ζουν και αναπνέουν εδώ και πολύ καιρό γι' αυτό το ματς και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον μεγάλο τελικό.

Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός φυσικά από τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν Παν. Καραγιάννη.

"Η Αναγέννηση έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω του 2-1 στο πρώτο ματς, όμως έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω πως θα κάνουν αυτό που πρέπει για να περάσουν στον τελικό για 2η σερί χρονιά, κάνοντας περήφανους τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φιλάθλους", επισημαίνει ο καλαματιανός τεχνικός.

Με οδηγό τα δύο φετινά ματς 

Στις τάξεις της Αναγέννησης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και θα πορευτούν με οδηγό τα δύο φετινά ματς κόντρα στον Πανθουριακό, όπου δεν έχασαν. 

Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας τονίζει εν όψει του σημερινού αγώνα: "Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει και θα παλέψουμε για την πρόκριση στον τελικό, έχοντας ένα μικρό προβάδισμα. Παίζουν δύο από τις καλύτερες ομάδες του νομού και θεωρώ πως το εισιτήριο θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Στα αγωνιστικά όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, με τους Μπαλαλά και Δουρούμη να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Σφυρίζει ο Ψηλοπαναγιώτης 

Το σημερινό ματς ορίστηκε να διευθύνει ο Κώστας Ψηλοπαναγιώτης  Βοηθοί θα είναι οι Σταύρος Λάμιας και Μάριος Καρβούνης.