Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 18:41

Με... άλλη 11άδα ο Μεσσηνιακός στα Σαγέικα

Γράφτηκε από τον


Με νέο πρόσωπο θα αγωνιστεί ο Μεσσηνιακός στο κυριακάτικο νοκ - άουτ ματς του κυπέλλου με αντίπαλο τον Εθνικό Σαγέικων. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Δημήτρης Τσάκωνας σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα και συνάμα να ξεκουράσει τους λεγόμενους βασικούς.

Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει ολόκληρη η 11άδα σε σχέση με το τελευταίο ματς, όπου ο Μεσσηνιακός αντιμετώπισε τον προσεχή αντίπαλό του. Τώρα βέβαια ο αγώνας θα γίνει στα Σαγέικα και είναι για διαφορετικό θεσμό. Γι' αυτό  και ο. Τσάκωνας τονίζει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δηλώνει πάντως ότι: "Πρώτος στόχος είναι η παραμονή στη Γ' εθνική.  Θα δοθούν ευκαιρίες σε πολλά παιδιά, χωρίς να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε για την πρόκριση. Σε όλα τα παιχνίδια στοχεύουμε στη νίκη".
Θυμίζουμε ότι ο Μεσσηνιακός είχε αγωνιστεί την Κυριακή με τους Κυριακόπουλο, Νινιό, Δασκαλάκη, Κουρεντζή, Μπαστακό, Αργυρόπουλο, Μπεγέτη, Ταχματζίδη, Χελά, Τσουλάκο και Βιτάλι.
Ορισμένοι από αυτούς θα είναι στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για τα Σαγέικα, αλλά θα βρίσκονται στον πάγκο. Ετσι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού παίκτες όπως ο Τσουκάλης, ο  Σπανός, ο Μπιζίμης, ο Κουκούτσης.
Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Μπιμπίρης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα είναι πανέτοιμος για το ματς του πρωταθλήματος με τη Βάρδα.
Η προετοιμασία για τον Εθνικό συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου έγινε και οικογενειακό διπλό. Αύριο  οι "πράσινοι" θα γυμναστούν το απόγευμα στη φυσική τους έδρα και μεθαύριο το πρωί θα γίνει προπόνηση - χαλάρωμα. Η αποστολή που θα επιλεγεί θα συγκεντρωθεί την Κυριακή το πρωί προκειμένου να αναχωρήσει για τα Σαγέικα.