Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 16:02

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: «Δίκαιη η πρόκρισή μας», λέει ο πρόεδρος Π. Σερεμέτης

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παραλίας Παναγιώτης Σερεμέτης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθουριακό, για την ιστορική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό.

Μάλιστα λίγο πριν κάνει δηλώσεις, μας επισήμανε ότι στον τελικό πριν από 25 χρόνια (1991-92) είχε αγωνιστεί ως αντίπαλος της Αναγέννησης με τη φανέλα του Α.Ο. Μεσσήνης, όπου η "Μπάρτσα" είχε κερδίσει με 1-0.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, που μετά από 25 χρόνια θα αγωνιστούμε σε έναν τελικό. Ηταν ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος ήμασταν και τυχεροί. Αν δούμε και τα δύο ματς, πιστεύω ότι προκριθήκαμε δίκαια, δήλωσε ο κ. Σερεμέτης.

Μαυρέας: "Αξίζει πολλά η ομάδα"

Ο προπονητής της Αναγέννησης Αντώνης Μαυρέας από την πλευρά του τόνισε: «Θεωρώ ότι μετά από πολλά χρόνια η Αναγέννηση έχει γυρίσει και δείχνει πραγματικά ότι σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι παρών. αυτή η ομάδα αξίζει πάρα πολλά φέτος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στα παιδιά γιατί πραγματικά δουλεύουν και όποιος δουλεύει αμείβεται. Η Θουρία είναι μια από τις καλές ομάδες και στα 3 ματς (2 στο κύπελλο, 1 στο πρωτάθλημα) παίξαμε καθαρό ποδόσφαιρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά των δύο ομάδων και όποιος ήταν στο γήπεδο, είδε πολύ ωραία παιχνίδια. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και ακόμα πιο σοβαρά για να τερματίσουμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Πανθουριακού Γιώργο Αργυρόπουλο, που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά».