Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 17:28

"Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Παπασταθόπουλος"

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Μεσσήνιου αμυντικού Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Μετά τη φυγή του Ματς Χούμελς για την Μπάγερν Μονάχου, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή της Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας στόπερ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τους Βεστφαλούς, όντας εκ των διακριθέντων της γερμανικής ομάδας με 20 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος σ' όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", ο 28χρονος αμυντικός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του. Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι σκάουτ των "μερένγκες" παρακολούθησαν δια ζώσης τον διεθνή άσο στις αναμετρήσεις της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Γκλάντμπαχ για την Bundesliga.

Παράλληλα, ο Σωκράτης είχε θετική παρουσία τόσο στον εντός όσο και στον εκτός έδρας αγώνα των Βεστφαλών με τη Ρεάλ για τους ομίλους του Champions League, κάτι που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Ρεάλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναζητά ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, αφού ο Πέπε διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, με συνέπεια οι μοναδικοί στόπερ με... προοπτικές να είναι ο Σέρχιο Ράμος κι ο Ραφαέλ Βαράν.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ. Βέβαια, οι Μαδριλένοι δεν θα... τρέξουν μόνοι τους, αφού κι άλλοι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν στο στόχαστρο τον 28χρονο άσο. Όπως και να έχει, το καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για τον εκ των αρχηγών της Εθνικής Ελλάδας...

Πηγή: www.sport24gr