Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 15:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1: Δίκαιη ισοπαλία στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το Τριφυλιακό ντέρμπι μεταξύ της Κυπαρισσίας και του Μιλτιάδη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Τριανταφύλλη, όμως η ομάδα του Πύργου ισοφάρισε στα μέσα του δευτέρου με τον Στρατή, με το 1-1 να αποδίδει δικαιοσύνη.

Στο πρώτο 20λεπτο η κάθε ομάδα είχε μια καλή στιγμή με τους Βασιλόπουλο και Βέλλη.

Στο 27' ο Μανδραπήλιας σέντραρε, ο Βασιλόπουλος τσίμπησε την μπάλα και ο Τριανταφύλλης από κοντά έστειλε με πλασέ έκανε το 1-0.

Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως δεν τηρήθηκε το φερ πλει μιας και ο Στρατής ήταν τραυματισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι το ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε μια ακόμη καλή στιγμή με κεφαλιά του Ντιόπ.

Στο β' ημίχρονο ο Μιλτιάδης μπήκε πιο δυνατά και έφερε το ματς στα ίσια στο 67' όταν ύστερα από σύγχυση στην περιοχή ο προωθημένος Στρατής έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα (1-1), με τους "κυανόλευκους" να φωνάζουν για φάουλ του Βέλλη στον γκολκίπερ Λαμπρόπουλο. 

Στο 80' η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου απείλησε με τον Βασιλόπουλο και ο Μιλτιάδης στο 92' είχε καλή ευκαιρία με τον Βέλλη.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Παναγιωτόπουλος και Καυκάς.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής (90' Γαλάνης), Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Δημητρουλόπουλος, Ντιόπ, Μανδραπήλιας (40' λ. τρ. Ζαφείρης), Πετρόπουλος (70' λ. τρ. Καμποσιώρης), Βασιλόπουλος, Τριανταφύλλης, Σούπουλι.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γιαννόπουλος, Δημόπουλος, Στρατής, Διαμαντόπουλος, Κάππος (46' Τσέρτος), Παλιάς, Καραμπότσος (80' Αναστασόπουλος), Μπαρσελό (85' Παυλόγιαννης), Γεωργιόπουλος, Βέλλης, Γαλάνης.

Τέλος ο Τσίτσος

Παρελθόν αποτελεί από την Κυπαρισσία ο αμυντικός Μάριος Τσίτσος, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

 

Από την άλλη εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο Γιάννης Καμποσιώρης, που έκανε χθες την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.