Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 20:19

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 0-1: Διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου

Γράφτηκε από τον

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο πήρε ο Αίας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αστέρα.

Οι φιλοξενούμε πήραν μια σημαντική νίκη, που τους διατηρεί σε τροχιά ανόδου, καθώς αξιοποίησαν μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στον αγώνα. Με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να βρουν δίχτυα και σε άλλες φάσεις που είχαν στη διάρκεια του 90λεπτου.

Ο Αστέρας Μικρομάνης, δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, ώστε να έχει αξία και το τρίποντο που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Αρι. Είχε τις ευκαιρίες για προηγηθεί στο σκορ, αλλά και στη συνέχεια για να μπορέσει να ισοφαρίσει, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα σε κάποιες από αυτές.

Στο 3' από σέντρα του Χασάπη ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 10' σουτ του  Πανταζή μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 20' ο Π. Καρδάσης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπαχράμη, πλάσαρε και πρόλαβε πάνω στη γραμμή και έδιωξε ο Περιβολάρης. Στο 22' ο Αντεμάι βγήκε τετ-α-τετ με τον Μητσέα, έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Αστέρα. Στο 68' μετά από εξαιρετική μπαλιά του Στραβάκου ο Πανταζής με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αθ. Καρδάσης, Χασάπης, Μωραγιάννης, Μπούρας-Σουλιμάς, Μαυροειδής (70' Κουρούπης), Π. Καρδάσης, Σταθόπουλος (59' Αθανασόπουλος), Παπαβασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπαράι.

 

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Περιβολάρης, Λαγωνικάκος, Ζαγαρέλος, Μασουρίδης, Ηρακλής (56' Αντωνόπουλος), Μιχαλόπουλος, Στραβάκος, Διονυσόπουλος (82' Κουλουμπός), Πανταζής, Αντεμάι.