Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 16:32

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΔΩΡΙΟ 3-2: Σημαντικό τρίποντο

Γράφτηκε από τον

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει την άνετη παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε το Σάββατο στην έδρα του ο Χανδρινακός που επικράτησε του Δωρίου με 3-2.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν στο πρώτο 15λεπτο να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να βάλουν έτσι τις βάσεις για την κατάκτηση των 3 πόντων. Στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα για 3η φορά, ενώ στη διάρκεια του ματς έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους, κυρίως με τους Σαχινάι, Γιάνναρη, ενώ φωνάζουν και για δύο πέναλτι που δεν τους έδωσε ο διαιτητής Νικολόπουλος σε ανατροπές των Καλδή (20') και Σαχινάι (78').

Το Δώριο αν και διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, πλήρωσε την κακή παρουσία του στο πρώτο 15λεπτο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 6' ο Καλδής με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 12' ο Γιάνναρης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 25' από παράλληλη σέντρα του Λυμπερόπουλου ο Βεσέλης κινήθηκε στο β' δοκάρι και με πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 82' ο Ζωγόπουλος σούταρε η μπάλα βρήκε στον Πετριτάι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3-1. Στο 87' ο Γκιάτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Στο 35' ο Σταμάτη βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Νικητόπουλου. Στο 60' σέντρα σουτ του Αρβανίτη στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 65' ο Λυμπερόπουλος προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σκοράρει γιατί τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε. Στο 68' ατομική ενέργεια Λυμπεροπούλου που έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα για τους Βεσέλη, Σταμάτη, Γκιάτα, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κατσιγιάννης, Κότι, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Παυλέας, Γιάνναρης (90' Κλαρίδας), Καλδής (75' Μπιλάλι), Σαχινάι, Ι. Λύρας.

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Πετριτάι, Πετράκος, Γεωργιόπουλος (46' Μπόρα), Κομάν, Ζέππος, Γκιάτα, Αρβανίτης, Βεσέλης, Λυμπερόπουλος (74' Μουράτ), Σταμάτης.