Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 17:03

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 2-1: Πρώτη εντός έδρας νίκη!

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Ανάληψης κερδίζοντας με 2-1 τον Παπαφλέσσα Χώρας.

Μια νίκη σημαντική όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, ώστε οι "ερυθρόλευκοι" να μπορέσουν να ανακάμψουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παπαφλέσσας Χώρας μπορεί να διεκδίκησε μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η εικόνα τους στη διάρκεια του ματς, δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποι της. Βέβαια στο α' μέρος είχε 4 αξιόλογες φάσεις για να προηγηθεί όμως οι παίκτες τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 30' με σουτ ο Μουτσιούλας με σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Στο 55' ο Αβιζιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 88' από φάουλ του Εμμανουήλ ο Γρηγορόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1

Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν για τους γηπεδούχους οι Ζερβάκος (15' εξ επαφής κεφαλιά απέκρουσε ο Στασινόπουλος, ίδια φάση είχε ο Μουτσιούλας στο 22', ενώ στη διάρκεια του 90λεπτου φάσεις για γκολ έχασαν οι Αβιζιώτης (2), Βλαχάκης και Κ. Παναγιωτόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Αν. Τσόπελα (33' τετ-α-τετ δεν πρόλαβε να πλασάρει), Καλογερόπουλο (5' κεφαλιά απέκρουσε σωτήρια ο Καραμπάτος), Καγιά (6', 37' πλασέ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας), ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα (93') ο Εμμανουήλ έχασε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Βανικιώτης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος (88' Κορομηλάς), Μουτσιούλας, Βλαχάκης, Αβιζιώτης (85' Μιχαλόπουλος), Κ. Δουρούμης (60' Κουτσοπέτρος).

 

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Στασινόπουλος, Γρηγορόπουλος, Θ. Τσόπελας (65' Ρουσόπουλος), Β. Κανελλόπουλος (55' Εμμανουήλ), Κυριακόπουλος, Γκεβόρι, Αναστόπουλος, Καγιάς, Σκουφάκης, Αν. Τσόπελας, Καλογερόπουλος.