Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 16:39

Μελισσανίδης: «Η εγκληματική οργάνωση αρχίζει να πέφτει»

Γράφτηκε από τον

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την Εγκληματική Οργάνωση, αλλά και τις αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Εχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από αγωνιστικά και διαιτητικά λάθη, όμως είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε με τις μεταγραφές που θα γίνουν. Η εγκληματική οργάνωση αρχίζει να πέφτει, οι διαιτησίες διορθώνονται σιγά σιγά. Τα μεταγραφικά θέματα δεν είναι για να τα λέμε στις κάμερες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν και άλλοι θα φύγουν. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν στην ΑΕΚ, ήταν θετικό αυτό που έγινε σήμερα στο ΚΕ.ΣΑ για το θέμα του γηπέδου.

Τώρα πήραμε την άδεια για να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι το Νταχάου της ομάδας και είναι λογικό ο κόσμος να έχει ξενερώσει και να μην έρχεται αφού δεν έχουμε τη δική μας έδρα. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, από μεριά μου θα προσπαθήσω να διορθώσω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας», ανέφερε ο Έλληνας επιχειρηματίας στις κάμερες.

Πηγή: sdna.gr