Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2016 12:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ικανοποίηση για πρωτιά και αήττητο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ικανοποίηση για πρωτιά και αήττητο

Το πρωτάθλημα της Α' τοπικής θα ξεκινήσει και πάλι στις 7 Γενάρη λόγω των εορτών και το ενδιαφέρον στη "Μαύρη Θύελλα" στρέφεται στα μεταγραφικά, με δεδομένο ότι βρίσκεται στην Καλαμάτα και ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος.

Ο στενός του συνεργάτης και αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας τονίζει πάντως στο "Notosport" ότι δεν ισχύουν σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες.

 "Δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και μόνο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα κάνουμε μεταγραφή", λέει ο κ. Τσάκωνας, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της Καλαμάτας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σταύρο Παπαδόπουλο που βλέπει τη "Μαύρη Θύελλα", πρώτη και αήττητη στην Α' τοπική και αυτό έχοντας ντόπιους παίκτες στη σύνθεσή της. Το ζητούμενο πλέον είναι να παραμείνει η ομάδα μέχρι τέλους στην κορυφή και τη νέα σεζόν να επιστρέψει στη Γ' εθνική.

Αγωνιστικά, μετά τη χθεσινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, οι παίκτες πήραν τριήμερο ρεπό. Την επόμενη εβδομάδα η Καλαμάτα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό (Τρίτη ή Τετάρτη) με αντίπαλο τον Αίαντα. Ενα ματς που θα παρακολουθήσει και ο κ. Παπαδόπουλος εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.