Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 18:35

Θέτει τις βάσεις για πρωταθλητισμό ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Θέτει τις βάσεις για πρωταθλητισμό ο Πάμισος

 

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Πάμισος, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με Μεθώνη (5-1) και Αρφαρά (0-1). Η ομάδα της Μεσσήνης συγκατοικεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας με την Κυπαρισσία και είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν απώλειες βαθμών. Με άλλα λόγια οι Νησιώτες θέτουν τις βάσεις για πρωταθλητισμό. Οι νίκες άλλωστε δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, όπως λέει και ο Γιώργος Αργυρόπουλος.
Ο τεχνικός του Παμίσου τονίζει πάντως ότι ακόμα είναι νωρίς και χρειάζεται ανάλογη συνέχεια. Επίσης ζητά από τους παίκτες του να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις.


"Με προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες, γιατί όταν ένα ματς είναι στο 1-0 εγκυμονεί κινδύνους. Θα πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις για να μην έχουμε άγχος. Από το παιχνίδι με τα Αρφαρά κρατάμε τους τρεις βαθμούς και την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και με μεγάλη προσοχή. Τώρα ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με την Πύλο".
Η αναμέτρηση με τον Τσικλητήρα έχει οριστεί για το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Ο Πάμισος ενδέχεται να αγωνιστεί και πάλι με αρκετές απουσίες, καθώς παραμένουν τραυματίες οι Γ. Τρίψας, Σαλαπάτας, Χαρμπίλας και Αντωνίου, με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προλάβει.