Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2017 15:55

Πέντε παίκτες του Τέλλου Άγρα στο καμπ του Ατρόμητου

Γράφτηκε από τον

Ο Τέλλος Άγρας διατηρεί συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Αθηνών, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προσκάλεσε την ομάδα των Γαργαλιάνων να στείλει νεαρούς παίκτες της για δοκιμή.

Έτσι πέντε παίκτες των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στην Αθήνα στις 29-30 του μήνα και συμμετείχαν στο διήμερο καμπ δοκιμής νέων ταλέντων που διοργάνωσε ο Ατρόμητος. 

Τα παιδιά δοκιμάστηκαν στα αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ.

Για το ηλικιακό γκρουπ 2000-2001 οι Αντώνης Κατρίτσης, Γεώργιος Σκούντζος και Ιωάννης Λαμπούσης και για το ηλικιακό γκρουπ 2002-2003 οι Παναγιώτης Αναστασόπουλος και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.

Τα παιδιά συνόδευσαν από το Δ.Σ. του Τέλλου Άγρα ο πρόεδρος Παναγιώτης Καλκαβούρας και ο εκ των προπονητών των τμημάτων των ακαδημιών και εν ενεργεία παίχτης της ομάδος Λυκούργος Ανδρώνης, οι οποίοι και ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο ακαδημιών του Ατρομήτου Αποστόλη Αποστόλου στο αθλητικό κέντρο της ομάδος στο Περιστέρι.

Παρόλο που την πρώτη ημέρα λόγω του πολικού ψύχους και του χιονιού δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν οι δοκιμές, τελικά όλες πραγματοποιήθηκαν την επόμενη μέρα από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ατρομήτου Περιστερίου στη θέση Νταμάρι στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου.

Όλα τα παιδιά του Τέλλου Άγρα διακρίθηκαν ενώ οι Ιωάννης Λαμπούσης και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος σκόραραν. Ειδικά το γκολ του Δημήτρη Αλεξανδρόπουλου προκάλεσε το ενθουσιασμό της εξέδρας καθώς μπήκε με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ από απόσταση 40 μέτρων.

Κατά την αποχώρηση της Μεσσηνιακής αποστολής προγραμματίστηκε πως στις 20 Ιανουαρίου αποστολή με προπονητές των ακαδημιών του Ατρομήτου Αθηνών να έρθει στους Γαργαλιάνους την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ώστε να παρουσιαστεί και επίσημα η συνεργασία των τμημάτων των ακαδημιών των δυο ομάδων στο κτίριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης των Γαργαλιάνων. 

«Στις 20 Ιανουαρίου καλούμε όλους τους φιλάθλους του Τέλλου Άγρα να έρθουν στην Δημοτική βιβλιοθήκη για να ενημερωθούν για τη συνεργασία αυτή της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του Τέλλου Άγρα.