Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 18:43

Πίστη για ανάκαμψη στο Δώριο

Γράφτηκε από τον
Πίστη για ανάκαμψη στο Δώριο

Οπως στην πρεμιέρα με τον Εθνικό, έτσι και το Σάββατο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το Δώριο κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι όμως και την ουσία. Η φιλόδοξη ομάδα ηττήθηκε με 2-1 και παραμένει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στην Α' τοπική.


"Για δεύτερο παιχνίδι η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Θα μπορούσαμε από το πρώτο ημίχρονο να έχουμε "καθαρίσει" το ματς. Στην επανάληψη είχαμε και πάλι ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Ετσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία", λέει στο "Ν" ο Γιάννης Αντωνόπουλος.
Ο προπονητής του Δωρίου πιστεύει ότι στη συνέχεια θα έρθουν και οι νίκες παρότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με Εράνη (εντός), Κυπαρισσία (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Φαραί (εκτός), Πάμισο (εντός).
"Το θέμα είναι περισσότερο ψυχολογικό. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα καλά αποτελέσματα, διότι προσπαθούμε σε κάθε ματς και κάνουμε καλές εμφανίσεις, αλλά μας λείπει η ουσία. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια".
Το Δώριο ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την Εράνη, όπου θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Γιαννόπουλο και τον τραυματία Λούγκα.