Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 15:56

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Πακέτο μεταγραφών για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Αποφασισμένη να κρατήσει τον Αστέρα στην Α' τοπική είναι η διοίκηση της ομάδας των Αρφαρών και ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις παίκτες και έπεται συνέχεια.

Συγκεκριμένα παίκτες του Αστέρα θα πρέπει να θεωρούνται ο γκολκίπερ Πάτρικ Ανδρέου, ο αμυντικός Γιάννης Κοτσίρης και ο επιθετικός Γιώργος Παυλόγιαννης. Ο πρώτος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Παραλίας, απ' όπου αναμένεται να μείνει σήμερα ελεύθερος. Ο Κατσίρης ήταν στη Μεθώνη και ο Παυλόγιαννης παλαιότερα στη Μεθώνη και φέτος στον Μιλτιάδη.  Και οι τρεις αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στο πολύ κρίσιμο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας κινείται για την απόκτηση του Βασίλη Αλεβίζου που αποχώρησε από την Εράνη και για δύο ακόμα παίκτες από ομάδα Α' τοπικής.

Στον αντίποδα, ο γκολκίπερ Παναγιώτης Σταθόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να φύγει, ενώ ο επιθετικός Σέρτζιο Καραπετιάν βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανθουριακού.

Θυμίζουμε, ότι ο Αστέρας βρίσκεται στην τελευταία θέση της Α' τοπικής με μόλις 5 βαθμούς και απέχει 7 βαθμούς από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. 

 

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Τζίμης Αναστασόπουλος θα βρεθεί την Κυριακή αντίπαλος με τον Απόλλωνα Καλαμάτας απ' όπου αποχώρησε για να αναλάβει πρόσφατα τον Αστέρα.